Προσφυγή στη FIFA ο Γκέκας

Στα άκρα οδηγείται η σχέση μεταξύ Ακχισάρ και Φάνη Γκέκα, με τον Έλληνα επιθετικό να καταφεύγει στην Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προκειμένου να βρει δικαίωση. Διαβάστε το ποσό που ζητάει ο παίκτης από την τουρκική ομάδα.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasnda Akhisar Belediyespor, Fenerbahçe ile karlat. Akhisar Belediyespor'lu futbolcu Gekas, gol sonras sevincini taraftarlar ve arkadalaryla paylat.  (Turgay Duyar - Anadolu Ajans)
Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasnda Akhisar Belediyespor, Fenerbahçe ile karlat. Akhisar Belediyespor'lu futbolcu Gekas, gol sonras sevincini taraftarlar ve arkadalaryla paylat. (Turgay Duyar - Anadolu Ajans) ANADOLU AJANS

Η υπομονή που έκανε ο Φάνης Γκέκας τις τελευταίες μέρες, τελείωσε. Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα, ο Έλληνας επιθετικός αποφάσισε να καταθέσει προσφυγή στην FIFA, καθώς η Ακχισάρ συνεχίζει να μην το αφήνει να κάνει προπονήσεις και το θέμα θα λυθεί στα δικαστήρια.

Ο 34χρονος παίκτης μάλιστα δεν είναι διατεθειμένος να χαρίσει ούτε ευρώ στους Τούρκους, αξιώνοντας να του καταβληθούν πάνω από 1.200.000 ευρώ για να μείνει ελεύθερος. Όλο το ποσό δηλαδή του συμβολαίου του που λήγει στις 30 Ιουνίου 2016, καθώς και κάποια μπόνους τα οποία συμπεριλαμβάνονταν (όπως π.χ. το μπόνους παραμονής της Ακχισάρ στην κατηγορία).

Προσφυγή στη FIFA ο Γκέκας

Έχει ήδη μαζέψει αρκετά αποδεικτικά στοιχεία και κατηγορεί την Ακχισάρ για προσβολή προσωπικότητας και παρεμπόδιση να δουλέψει. Σε αυτές τις περιπτώσεις να σημειώσουμε πως η παγκόσμια ομοσπονδία είναι πάντα στο πλευρό του ποδοσφαιριστή και αναμένεται να δικαιωθεί.

Τέλος, θυμίζουμε ότι εδώ και μέρες ο Γκέκας έχει τεθεί ουσιαστικά εκτός ομάδας αφού ο Ρομπέρτο Κάρλος δεν τον υπολογίζει. Του δόθηκε δε η εντολή να προπονείται με την ομάδα Κ-21 του συλλόγου.

Διαβάστε ακόμα:

Περιμένει τη δικαίωση από την UEFA ο Γκέκας

"Πόλεμος" Γκέκα-Ακισάρ

Διώχνει Γκέκα ο Ρομπέρτο Κάρλος!

Ρομπέρτο Κάρλος: "Δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του Γκέκα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK