Πρόβλημα με τη μεταγραφή του Παπαδόπουλου στην Καρσίγιακα

Ένα νομικό πρόβλημα είναι πιθανό να χαλάσει τη μεταγραφή του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην Καρσίγιακα, παρά το γεγονός πως ο παίκτης παρουσιάστηκε από τον τουρκικό σύλλογο την Κυριακή (19/7).

Πρόβλημα με τη μεταγραφή του Παπαδόπουλου στην Καρσίγιακα

Τι κι αν παρουσιάστηκε από την Καρσίγιακα την Κυριακή (19/7); Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος δεν υπέγραψε ποτέ συμβόλαιο με την ομάδα και η μεταγραφή οδεύει προς... ναυάγιο.

Συγκεκριμένα, ο τουρκικός σύλλογος ζήτησε να έχει το δικαίωμα να καθυστερήσει μία από τις δόσεις που είχε να λαμβάνει ο Έλληνας στράικερ μέχρι και τέσσερις μήνες από την λήξη τους. Ο "Παπ" ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο αυτό με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τη Σμύρνη χωρίς να υπογράψει και αναμένεται στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης (21/7) και ουδείς γνωρίζει εάν η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί.

"Υπάρχει ένα νομικό πρόβλημα αλλά προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε", δήλωσε εκπρόσωπος της ομάδας.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ