Στην Καρσίγιακα ο Παπαδόπουλος

Επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της τουρκικής "Μilliyet", ο Δημήτρης Παπαδόπουλος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Καρσίγιακα.

Στην Καρσίγιακα ο Παπαδόπουλος

Ποδοσφαιριστής της Καρσίγιακα είναι και με τη... βούλα από την Κυριακή (19/7) ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος ταξίδεψε στη Σμύρνη, τα βρήκε σε όλα με τον τουρκικό σύλλογο και λίγο αργότερα ανακοινώθηκε επίσημα.

"Μίλησα με τον Γκέκα που έχει παίξει στην Ακχισάρ και μου είπε ότι η Σμύρνη είναι μια υπέροχη πόλη. Είναι αλήθεια, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ", είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Στην Καρσίγιακα ο Παπαδόπουλος θα πάρει 300.000 ευρώ για ένα χρόνο, ενώ στον ΠΑΟΚ είχε συμφωνήσει για 140.000 ευρώ.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ