ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ εικόνες: Χιλιάδες πυρσοί και... κόλαση στην προπόνηση της Γαλατά

Πάνω από 25.000 οπαδοί της τουρκικής Γαλατάσαραϊ γέμισαν το γήπεδο της ομάδας στην τελευταία ανοιχτή προπόνηση πριν το ντέρμπι με την Φενέρμπαχτσε και έστειλαν μήνυμα νίκης. Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες που έκαναν το γύρο του κόσμου με την ατμόσφαιρα να μετατρέπεται σε... κόλαση!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ εικόνες: Χιλιάδες πυρσοί και... κόλαση στην προπόνηση της Γαλατά

"Κόλαση για τους αντιπάλους, παράδεισος για εμάς", έτσι έγραψε στο twitter της η Γαλατάσαραϊ δείχνοντας φωτογραφίες από την τελευταία ανοιχτή προπόνηση της ομάδας πριν το ντέρμπι με τη μισητή Φενέρμπαχτσε.

Η Γαλατά είναι πρώτη με 53 βαθμούς και κυνηγάει το πρωτάθλημα στην Τουρκία, όμως για να παραμείνει στην κορυφή πρέπει να περάσει από τη δύσκολη έδρα της Φενέρ, καθώς η Μπεσίκτας καραδοκεί στους 50 βαθμούς.

Έτσι, οι οπαδοί της ομάδας για να εμψυχώσουν τους παίκτες, πήγαν το "Turk Telekom Stadium" στο κάλεσμα της Γαλατά στην ανοιχτή προπόνηση και έκαναν την ατμόσφαιρα... κολαστήριο! Σχεδόν 27.000 κόσμος, με πυρσούς και συνθήματα μετέτρεψαν την απλή προπόνηση σε... ντέρμπι κορυφής.

Αυτά έβλεπαν και οι παίκτες του και η αυτοπεποίθησή τους πήγε στο 100. Πλέον πηγαίνουν στο ντέρμπι με στόχο τη νίκη για να ζήσουν ανάλογες εικόνες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK