Ο Ετό δίνει 100.000 ευρώ σε Τούρκο οπαδό αν...

Ο Σαμουέλ Ετό όχι μόνο είναι σίγουρος για την ανάκαμψη της Αντάλιασπορ αλλά δεν διστάζει να βάλει και στοίχημα 100.000 ευρώ με οπαδό. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Ετό δίνει 100.000 ευρώ σε Τούρκο οπαδό αν...

Η Αντάλιασπορ παραπαίει στο φετινό τουρκικό πρωτάθλημα όπου βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και το βράδυ της Δευτέρας δέχτηκε ένα ακόμα "χτύπημα", όταν ήταν αγκαλιά με την πρώτη νίκη της μέσα στη σεζόν στην 7η προσπάθεια αλλά δέχτηκε τελικά την ισοφάριση (1-1) από την Ρίζεσπορ.

Όλα αυτά πάντως δεν πτοούν καθόλου τον Σαμουέλ Ετό, με τον τρεις φορές κάτοχο του Champions League (2006 και 2009 με την Μπαρτσελόνα, 2010 με την Ίντερ) να τολμάει μάλιστα να βάλει και στοίχημα με οπαδό έναντι ενός διόλου ευκαταφρόνητου ποσού!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του τουρκικού Τύπου, ο Ετό πήγε μετά το 1-1 με την Ρίζεσπορ να μιλήσει με τον κόσμο της ομάδας στις εξέδρες και ένας εξ αυτών, ονόματι Μεχμέτ Ακντενίζ, του είπε: "Έχουμε την Μπεσίκτας μετά, πώς θα είναι η ομάδα και πότε θα νικήσουμε;"

Η απάντηση του Ετό (μέσω μεταφραστή) ήταν αφοπλιστικη: "Θα τερματίσουμε μέσα στις πρώτες 10 θέσεις της Super Lig, αυτό είναι υπόσχεση. Πίστεψέ με. Θα σου δώσω 100.000 ευρώ αν δεν τερματίσουμε μέσα στις πρώτες 10 θέσεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK