Ο τρελός όρος στο συμβόλαιο του Εμενίκε!

Ο Εμανουέλ Εμενίκε βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού όμως το deal δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί καθώς υπάρχει όρος-αγκάθι στο συμβόλαιό του με την Φενέρμπαχτσε...

Ο τρελός όρος στο συμβόλαιο του Εμενίκε!

Η περίπτωση του Ντιεμερσί Μποκανί τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες για τον Ολυμπιακό από τη στιγμή που ο παίκτης πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα αλλά απέτυχε να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, όμως στο μεγάλο λιμάνι δεν έμειναν εκεί και όλα δείχνουν πως ετοιμάζουν μεταγραφική αντεπίθεση "χτυπώντας" τους Εμενίκε, Οφόε και Καρσελά για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης τους.

Στην παρούσα φάση επικρατεί αισιοδοξία πως και οι τρεις αυτοί παίκτες πλησιάζουν στον Πειραιά, ενώ το ρεπορτάζ στην περίπτωση του Εμανουέλ Εμενίκε αναφέρει πως ο παίκτης βρίσκεται αρκετά κοντά στη συμφωνία από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει συμφωνήσει με τον "Θρύλο" της Τουρκίας.

Σύμφωνα πάντως με δημοσίευμα από την Τουρκία που έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, ο λόγος που δεν έχει κλείσει το deal μεταξύ των δύο πλευρών έχει να κάνει με τον παίκτη.

Όχι για το ετήσιο κασέ του που ανέρχεται στα 2.500.000 ευρώ αλλά στο ότι έχει όρο στο συμβόλαιό του με την Φενέρμπαχτσε (εκπνέει το καλοκαίρι του 2018) που προβλέπει ότι θα εισπράττει 12.500 ευρώ για κάθε ματς που θα αγωνίζεται!

"Καθημερινή LIVE ενημέρωση για ότι μεταγραφική είδηση "σκάει" σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και παρασκήνια, tweets, δημοσιεύματα, ειδήσεις στο All About Transfers του Contra.gr."

News 24/7

24MEDIA NETWORK