Ο ορισμός του fair play σε ματς πιτσιρικάδων

Νομίζατε ότι τα ματς των πιτσιρικάδων δεν έχουν ενδιαφέρον; Κάνατε λάθος. Ο ημιτελικός του Βαλκανικού Κυπέλλου ανάμεσα στην Μπούρσασπορ και την Κορίκου τα είχε όλα.

Ο ορισμός του fair play σε ματς πιτσιρικάδων

Οι παίκτες της Κορίκου έφεραν πολύ γρήγορα το ματς στα ίσα μετά το γρήγορο γκολ που δέχθηκαν και δεν δίστασαν να πανηγυρίσουν έξαλλα γι'αυτό. Προτού καλά καλά γυρίσουν στις θέσεις τους όμως, η Μπούρσασπορ εκμεταλλεύτηκε την απουσία τους, κάνοντας το 2-1.

Μετανιωμένα για την ενέργειά τους, τα πιτσιρίκια άφησαν στη συνέχεια τους αντιπάλους τους να ισοφαρίσουν, ωστόσο ο παίκτης που ανέλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα κατάφερε να τη στείλει στο δοκάρι!

Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν απλά απίστευτες. Ο... μοιραίος παίκτης της Κορίκου ξέσπασε σε κλάματα και αφού έβγαλε τη φανέλα του, κατευθύνθηκε από μόνος του στον πάγκο.

Δείτε τα όλα αυτά στο VIDEO που ακολουθεί:

Μουσική ΜΟΥΣΙΚΗ

5 Γιγάντων συναυλίες: Ο Αγγελάκας, ο Χαρούλης, ο Παυλίδης, ο Θανάσης & ο Σωκράτης σε εικόνες

Γιάννης Χαρούλης, Παύλος Παυλίδης, Γιάννης Αγγελάκας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας το κράτησαν ζωντανό και φέτος στην Τεχνόπολη. Και εμείς τους απαθανατίσαμε.

Τηλεόραση ΤΡΕΙΣ ΧΑΡΙΤΕΣ

Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησαν οι επαναλήψεις

Πολλές παλιές σειρές της δεκαετίας του '90 που έχουν παιχθεί ξανά και ξανά σε επανάληψη στην ελληνική τηλεόραση. Ποιος όμως ο λόγος που μια από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του MEGA, έπαψε να προβάλλεται; Το reunion που δεν έγινε ποτέ...

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ