Ο ορισμός του fair play σε ματς πιτσιρικάδων

Νομίζατε ότι τα ματς των πιτσιρικάδων δεν έχουν ενδιαφέρον; Κάνατε λάθος. Ο ημιτελικός του Βαλκανικού Κυπέλλου ανάμεσα στην Μπούρσασπορ και την Κορίκου τα είχε όλα.

Οι παίκτες της Κορίκου έφεραν πολύ γρήγορα το ματς στα ίσα μετά το γρήγορο γκολ που δέχθηκαν και δεν δίστασαν να πανηγυρίσουν έξαλλα γι'αυτό. Προτού καλά καλά γυρίσουν στις θέσεις τους όμως, η Μπούρσασπορ εκμεταλλεύτηκε την απουσία τους, κάνοντας το 2-1.

Μετανιωμένα για την ενέργειά τους, τα πιτσιρίκια άφησαν στη συνέχεια τους αντιπάλους τους να ισοφαρίσουν, ωστόσο ο παίκτης που ανέλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα κατάφερε να τη στείλει στο δοκάρι!

Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν απλά απίστευτες. Ο... μοιραίος παίκτης της Κορίκου ξέσπασε σε κλάματα και αφού έβγαλε τη φανέλα του, κατευθύνθηκε από μόνος του στον πάγκο.

Δείτε τα όλα αυτά στο VIDEO που ακολουθεί:

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα