Κράτησαν όμηρο διαιτητή, ελεύθερος με παρέμβαση Ερντογάν!

Πρωτοφανή περιστατικά στην Τουρκία! Μια διαιτητική απόφαση στο Τράμπζονσπορ-Γκαζιάντεσπορ έκανε έξαλλο το αφεντικό της πρώτης, που έδωσε εντολή να κλειδώσουν τον ρέφερι και τους βοηθούς του στα αποδυτήρια!

Κράτησαν όμηρο διαιτητή, ελεύθερος με παρέμβαση Ερντογάν!

Χαμός στην Τουρκία! Ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ, Ιμπραΐμ Χασιοσμάνογλου, κλείδωσε τον διαιτητή της αναμέτρησης με την Γκαζιάντεσπορ στα αποδυτήρια για περίπου τέσσερις ώρες.

Όλα αυτά εξαιτίας της απόφασης του άτυχου -όπως αποδείχθηκε- ρέφερι να μην δώσει πέναλτι σε χέρι του Αρογιόκο στην περιοχή στο φινάλε της αναμέτρησης των δύο ομάδων (για την ιστορία το ματς έληξε 2-2) γεγονός που προκάλεσε την οργή όλων στην Τράμπζονσπορ, με τους φιλάθλους μάλιστα να τρέχουν στη φυσούνα προκειμένου να επιτεθούν στον διαιτητή.

Τελικά, για να αφεθεί ο διαιτητής ελεύθερος χρειάστηκε παρέμβαση Ερντογάν! "Τους είπα να μην αφήσουν τους διαιτητές να φύγουν μέχρι το πρωί, όταν θα έφτανα στο γήπεδο, όμως ένα πάρα πολύ σημαντικό άτομο μου τηλεφώνησε και μου είπε να τους αφήσω. Μου υποσχέθηκε ότι θα ψάξει την υπόθεση, όμως", εξήγησε ο Χασιοσμάνογλου.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ