Κράτησαν όμηρο διαιτητή, ελεύθερος με παρέμβαση Ερντογάν!

Πρωτοφανή περιστατικά στην Τουρκία! Μια διαιτητική απόφαση στο Τράμπζονσπορ-Γκαζιάντεσπορ έκανε έξαλλο το αφεντικό της πρώτης, που έδωσε εντολή να κλειδώσουν τον ρέφερι και τους βοηθούς του στα αποδυτήρια!

Χαμός στην Τουρκία! Ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ, Ιμπραΐμ Χασιοσμάνογλου, κλείδωσε τον διαιτητή της αναμέτρησης με την Γκαζιάντεσπορ στα αποδυτήρια για περίπου τέσσερις ώρες.

Όλα αυτά εξαιτίας της απόφασης του άτυχου -όπως αποδείχθηκε- ρέφερι να μην δώσει πέναλτι σε χέρι του Αρογιόκο στην περιοχή στο φινάλε της αναμέτρησης των δύο ομάδων (για την ιστορία το ματς έληξε 2-2) γεγονός που προκάλεσε την οργή όλων στην Τράμπζονσπορ, με τους φιλάθλους μάλιστα να τρέχουν στη φυσούνα προκειμένου να επιτεθούν στον διαιτητή.

Τελικά, για να αφεθεί ο διαιτητής ελεύθερος χρειάστηκε παρέμβαση Ερντογάν! "Τους είπα να μην αφήσουν τους διαιτητές να φύγουν μέχρι το πρωί, όταν θα έφτανα στο γήπεδο, όμως ένα πάρα πολύ σημαντικό άτομο μου τηλεφώνησε και μου είπε να τους αφήσω. Μου υποσχέθηκε ότι θα ψάξει την υπόθεση, όμως", εξήγησε ο Χασιοσμάνογλου.