Αποβολή μέσω instant replay για τον Βίγια!

Το βίντεο instant replay πρόδωσε το χτύπημα του Βίγια σε πρόσωπο αντιπάλου του, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από φιλικό της Νιου Γιορκ Σίτι.

Αποβολή μέσω instant replay για τον Βίγια!

Η Αμερική φαίνεται πως αγριεύει τον Νταβίδ Βίγια. Ο πρώην επιθετικός της Μπαρτσελόνα, σε φιλικό παιχνίδι της ομάδας του Νιου Γιορκ Σίτι με τη Χιούστον Ντάιναμο, “πιάστηκε” από τον φακό να χτυπάει στο πρόσωπο αμυντικό της αντίπαλης ομάδας. Το περιστατικό συνέβη στο 37ο λεπτό και όταν το παιχνίδι ήταν 1-1, όταν ο Πίρλο εκτέλεσε κόρνερ για την ομάδα του.

Στην αρχή, ο ρέφερι φάνηκε να μην πήρε χαμπάρι το πονηρό χτύπημα του 35χρονου και έδωσε στην αρχή φάουλ υπέρ της Χιούστον και παρατήρησε τον Ισπανό με κίτρινη κάρτα. Λίγη ώρα αργότερα όμως, διέκοψε το παιχνίδι και εμπιστευόμενος τη νέα τεχνολογία με το βίντεο instant replay, επέστρεψε στο παιχνίδι όπου και τιμώρησε τον Βίγια με αποβολή.

Να θυμίσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο έμπειρος στράικερ δείχνει το άλλο του πρόσωπο, καθώς είχε δημιουργηθεί ένα ανάλογο περιστατικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, στον αγώνα της Ισπανίας με την Ονδούρα, όταν και είχε χτυπήσει και πάλι στο πρόσωπο αντίπαλό του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK