Δεν αναγνωρίζουν τον Τζέραρντ οι Αμερικάνοι

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε περιοδικό των ΗΠΑ, ο άσος των Λος Άντζελες Γκάλαξι, Στίβεν Τζέραρντ αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως πλέον μπορεί να περνάει απαρατήρητος στο δρόμο.

Δεν αναγνωρίζουν τον Τζέραρντ οι Αμερικάνοι

"Μπορώ να περπατάω στον δρόμο, χωρίς να με σταματούν κάθε πέντε λεπτά", η πρώτη ατάκα του νυν παίκτη των Λος Άντζελες Γκάλαξι, Στίβεν Τζέραρντ στο περιοδικό "Hello".

Απ' ότι φαίνεται μάλιστα αρχίζει και του αρέσει η ζωή στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, συνεχίζοντας: "Δεν μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος. Εδώ κατέχω την τελευταία θέση στην λίστα των διάσημων (μιας και το ποδόσφαιρο δεν είναι και το πιο δημοφιλές σπορ των ΗΠΑ) και το βρίσκω τέλειο. Έχω γίνει κουλ μπαμπάς, πάμε βόλτες σε πάρκα, παραλίες, λούνα παρκ χωρίς να μας διακόψει κανείς. Μπορεί να μείνουμε εκεί για έξι ώρες χωρίς να με αναγνωρίσει κανείς. Κι αν κάποιος πει το όνομά μου, δεν είναι σίγουρος ότι είμαι πράγματι εγώ".

Δεν αναγνωρίζουν τον Τζέραρντ οι Αμερικάνοι

Πλέον έχει την ευκαιρία να περάσει περισσότερες ώρες με την οικογένειά του, ενώ ήδη σχεδιάζει τις διακοπές των Χριστουγέννων: "Θα κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι στο σπίτι και είναι ωραίο που θα μπορούμε να πιούμε καμιά μπίρα όπως όλοι. Μετά θα ταξιδέψουμε στη Νέα Υόρκη για την Πρωτοχρονιά, κάτι που ήταν αδύνατον να κάνουμε τα προηγούμενα χρόνια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK