Ξέμεινε από παίκτες και επανέφερε...παλαίμαχο!

Ένας μύθος επέστρεψε στην ενεργό δράση με σκοπό να βοηθήσει να μην καταστραφεί μία σεζόν με απαίτηση για... τίτλο. Τον παρομοίασαν με τον Jon Snow!

Ξέμεινε από παίκτες και επανέφερε...παλαίμαχο!

Έξω ο Γέλε Βαν Νταμ, έξω και ο Στίβεν Τζέραρντ, ενοχλήσεις αισθάνεται ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος. Νοκ άουτ μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου ο Τζάσι Ζάρντε, ενώ ο Νάιτζελ Ντε Γιονγκ πήρε μεταγραφή στην Γαλατάσαραϊ.

Έτσι, η διοίκηση των LA Galaxy αναγκάστηκε να προτείνει στον παλαίμαχο Λάντον Ντόνοβαν την προσωρινή επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους!

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του MLS και πικραμένος από την απόφαση του Γιούργκεν Κλίνσμαν να τον "κόψει" από το Μουντιάλ το 2014 ( λέγεται πως από τη στεναχώρια του διέκοψε απότομα την καριέρα του), αποδέχθηκε την πρόκληση και μάλιστα είναι πιθανό να αγωνιστεί την Δευτέρα (12/9) απέναντι στην Orlando City του Κακά.

Στα 34 του χρόνια ο Ντόνοβαν δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και μάλιστα στις ΗΠΑ αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να συνεχίσει και την επόμενη περίοδο. Αρκεί βέβαια να δείξει πως μπορεί να κάνει τη διαφορά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK