Ανακοίνωσαν Τζέραρντ οι Γκάλαξι

Παίκτης των Λος Άντζελες Γκάλαξι θα είναι και επίσημα από το τέλος της φετινής σεζόν ο Στίβεν Τζέραρντ, με την αμερικάνικη ομάδα να ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Άγγλο ποδοσφαιριστή.

Ανακοίνωσαν Τζέραρντ οι Γκάλαξι

Στο MLS και τους Λος Άντζελες Γκάλαξι θα συνεχίσει την καριέρα του από το καλοκαίρι ο Στίβεν Τζέραρντ, με την αμερικανική ομάδα να ανακοινώνει και επίσημα την συμφωνία της με τον Άγγλο ποδοσφαιριστή.

"Είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα μου πηγαίνοντας στις ΗΠΑ και τους Γκάλαξι", τα πρώτα λόγια του Τζέραρντ. "Οι Γκάλαξι είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στο MLS και περιμένω με ανυπομονησία να αγωνιστώ με την φανέλα τους. Οι συζητήσεις μου με τον Μπρους Αρίνα και τον Κρις Κλείν ήταν πολύ θετικές και το μέλλος της ομάδα είναι λαμπρό. Θα συνεχίσω ωστόσο να δίνω τα πάντα για την Λίβερπουλ μέχρι το τέλος της σεζόν.", συνέχισε.

Ανακοίνωσαν Τζέραρντ οι Γκάλαξι

Ο προπονητής των Γκάλαξι, Μπρους Αρίνα, σχολίασε: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που παίρνουμε έναν παίκτη σαν τον Τζέραρντ. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου και θα είναι σίγουρα ένα εξαιρετικό παράδειγμα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας".

Ο Τζέραρντ εκτιμάται ότι θα υπογράψει για 18 μήνες έναντι 4 εκατ. λιρών ανά χρόνο. Εκεί θα βρει και τον παλιό γνώριμό του, Ρόμπι Κιν, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι και ο αρχηγός της αμερικανικής ομάδας.

Θυμηθείτε μερικά από τα καλύτερα γκολ του Τζέραρντ με την φανέλα της Λίβερπουλ:

Διαβάστε ακόμη

Τζέραρντ: "Εις το επανιδείν αντί για αντίο"

Σκόουλς: "Ο Τζέραρντ έπρεπε να πάει στην Τσέλσι"

Τζέραρντ: Ο πιο πιστός Άγγλος της Premier League

Κυργιάκος για Τζέραρντ: "Έπαιζε για το εμείς"

Στην MLS ο Τζέραρντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK