Number 23

"Ο Τζόρνταν ήταν ο ήρωάς μου. Τώρα μου δίνει συμβουλές για καλά εστιατόρια...". Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μιλά για τον παιδικό του ήρωα, Μάικλ Τζόρνταν, τη σημασία του Νο23 που φορά στη φανέλα του και την ιδιαίτερη σχέση που έχει πλέον με το ίνδαλμά του.

Number 23

"Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φορούσα τη φανέλα με το Νο 7. Όταν πήγα όμως στη Ρεάλ, ο Ραούλ είχε το "7". Δεν ήθελα να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί του και για τον λόγο αυτό πήρα το "23" που ήταν ελεύθερο, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Το Νο 23 φορούσε ο Μάικλ Τζόρνταν ο οποίος ήταν το ίνδαλμά μου και γι αυτό το επέλεξα. Όταν ήρθα στους Γκάλαξι δεν είχα λόγο να το αλλάξω. Το Νο 23 είχε γίνει πλέον και το δικό μου νούμερο", αποκάλυψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ESPN, με αφορμή το αντίο που στους Λος Άντζελες Γκάλαξι και τις ΗΠΑ.

Δεν έμεινε μόνο σε αυτά όμως. Ο Άγγλος σταρ του ποδοσφαίρου αποκάλυψε το παρασκήνιο της γνωριμίας του με τον Μάικλ Τζόρνταν. "Ήταν ένα πάρτι στην Ουάσινγκτον που βρισκόμασταν και οι δύο εκεί. Του έπιασα την κουβέντα και ανταλλάξαμε αριθμούς τηλεφώνου για να τα λέμε.

Την επόμενη κιόλας ημέρα τον πήρα τηλέφωνο. Του ζήτησα να μου πει αν γνωρίζει ένα καλό ιταλικό εστιατόριο στην πόλη, μιας και την ήξερε πολύ καλύτερα από μένα. Και αυτός μου πρότεινε ένα εξαιρετικό ιταλικό εστιατόριο.

Όταν είπα στους φίλους μου για την επικοινωνία μου με τον Τζόρνταν δεν το πίστευαν. Μου έλεγαν: Μα είναι δυνατόν; Συνήθως ανοίγεις έναν κατάλογο και επιλέγεις εστιατόριο. Τώρα παίρνεις τον Τζόρνταν για να σου προτείνει; Ήταν πραγματικά αστείο...".

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αναμένεται σύντομα να φύγει από τις ΗΠΑ μετά από έξι σεζόν με τη φανέλα των Γκάλαξι, με την Μονακό να ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ο Μπέκαμ είναι παθιασμένος με το μπάσκετ και τους Λος Άντζελες Λέικερς. Μαζί με τη σύζυγό του Βικτόρια Μπέκαμ, έχουν βρεθεί ουκ ολίγες φορές στα πρώτα καθίσματα του "Staples Center" για να παρακολουθήσουν από κοντά το σόου του Κόμπε. Μαζί τους και ο Τζακ Νίκολσον...

News 24/7

24MEDIA NETWORK