Ο Ζλάταν αποκάλυψε γιατί είπε όχι στα 100.000.000€ των Κινέζων

Επιτέλους, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποκάλυψε γιατί είπε όχι στα 100.000.000€ των Κινέζων και ναι στο 1.700.000€ των Αμερικάνων! Ο λόγος... ξεχωριστός, όμως και ο Σουηδός επιθετικός.

Los Angeles Galaxy's Zlatan Ibrahimovic, of Sweden, smiles during warmups for the team's MLS soccer match against the Los Angeles FC Saturday, March 31, 2018, in Carson, Calif. (AP Photo/Jae C. Hong)
zlatan AP IMAGES

Η απόφαση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να αφήσει την Ευρώπη για λογαριασμό των ΗΠΑ προκάλεσε σε πολλούς εντύπωση. Ειδικότερα όταν έγινε γνωστό πως έχει στα χέρια του πρόταση από την Κίνα με... αστρονομικό ποσό.

Λίγες εβδομάδες μετά το ντεμπούτο του με τους Γκάλαξι, ο 35χρονος άσος αποκάλυψε γιατί αρνήθηκε τα πολλά και υπέγραψε με... λίγα.

" Είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα. Ήθελα εδώ και πολύ καιρό να έρθω στις ΗΠΑ για να κερδίσω ένα πρωτάθλημα. Ποτέ δεν τέθηκε θέμα χρημάτων, γι' αυτό κιόλας αρνήθηκαν τα 100.000.000€ από την Κίνα.

Απλά θέλω να είμαι χαρούμενος μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τέλος της περσινής σεζόν".

Ο Ζλάταν όχι μόνο έχει προσαρμοστεί στη νέα του ζωή, αλλά ήδη επισκέφτηκε και τα αποδυτήρια των Λέικερς γνωρίζοντας παίκτες και προπονητές. Είναι... ατραξιόν με λίγα λόγια.

AP Photo/Jae C. Hong

News 24/7

24MEDIA NETWORK