Ο Ζλάταν έχει λόγους να σκέφτεται το μέλλον του στις ΗΠΑ

Τα δημοσιεύματα που τον φέρνουν κοντά σε κλαμπ του MLS είναι αναμφισβήτητα πολλά. Βρετανικό δημοσίευμα όμως το πάει ένα βήμα παραπέρα συνδέοντας την ρήξη χιαστών του Ζλάταν με το ταξίδι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Manchester United's Zlatan Ibrahimovic leaves the field with an injury during the Europa League quarterfinal second leg soccer match between Manchester United and Anderlecht at Old Trafford stadium, in Manchester, England, Thursday, April 20, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's Zlatan Ibrahimovic leaves the field with an injury during the Europa League quarterfinal second leg soccer match between Manchester United and Anderlecht at Old Trafford stadium, in Manchester, England, Thursday, April 20, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Το παιχνίδι απέναντι στην Άντερλεχτ θέλει σίγουρα να το ξεχάσει ο Σουηδός. Το δεξί του γόνατο είναι πλέον διαλυμένο μετά την άσχημη πτώση που είχε στην παράταση του παιχνιδιού και πλέον, ο "Ίμπρα" κάνει αγώνα δρόμου για να μπορέσει να... σ'ωσει την καριέρα του!

Βαδίζοντας πλέον στο 35ο έτος της ηλικίας του, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σύμφωνα με πολλούς είναι "τελειωμένος". Ο ίδιος δείχνει να έχει όμως άλλη άποψη, μετά και την ονειρική σεζόν που είχε στην Αγγλία (28 γκολ με τη Γιουνάιτεντ) και θέλει να κάνει ένα μεγάλο comeback.

Αυτό σύμφωνα με τη Mirror, θα γίνει στο MLS, και όχι όπου κι όπου, αλλά στη νεοϊδρυθείσα ομάδα, Los Angeles FC. Η ομάδα του Los Angeles, είναι ανάμεσα στις πολλές από Αμερική που προσφέρουν "γη και ύδωρ" στον εκκεντρικό σταρ, του οποίου η επιστροφή ταιριάζει "γάντι" με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της μελλοντικής (;) του ομάδας.

Συγκεκριμένα, η LA FC θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της τον Μάρτιο, τη στιγμή που ο στράικερ θα απουσιάζει 9 έως 12 μήνες. Λέτε ο Μουρίνιο να τον αφήσει να φύγει;

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

News 24/7

24MEDIA NETWORK