Ομάδα θέλει προπονητή που έχει να δουλέψει... 10 χρόνια!

Είναι να... τρελαθεί κανείς. Ομάδα του MLS θέλει να βγάλει από την... ναφθαλίνη προπονητή, ο οποίος έχει να δουλέψει από την εποχή που έπαιζαν ακόμα οι Καν, Ρονάλντο, Καναβάρο και... Ντελ Πιέρο.

Argentina's coach Daniel Alberto Passarella watches during the quarterfinal France 98 soccer World Cup match against the Netherlands at the Velodrome stadium in Marseille Saturday, July 4, 1998. Holland won 2-1.  (AP Photo/Michael Probst)
Passarella AP IMAGES

Έξι ολόκληρα χρόνια βρισκόταν στον πάγκο των New England Revolution ο Τζέι Χιπς, ο οποίος αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές στην... σύντομη ιστορία του συλλόγου ( μετρά 23 χρόνια ζωής).

Τον Σεπτέμβριο του 2017, ωστόσο, αποφασίστηκε να αποχωρήσει και από τότε ο αντικαταστάτης του παραμένει... μυστήριο. Προσωρινά έχει αναλάβει αυτό το ρόλο ο μέχρι πρότινος βοηθός του Τομ Σόεν, όμως όλο αυτό το διάστημα γίνονται επαφές για τον... εκλεκτό που θα καθίσει και αυτός καιρό στο τιμόνι του συλλόγου.

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ από την Αργεντινή μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν είναι και αυτή του... Ντανιέλ Πασαρέλα! Ναι, του γνωστού Πασαρέλα ο οποίος κάθισε στον πάγκο των Αργεντινή, Ουρουγουάη, Ρίβερ Πλέιτ, Πάρμα, Μοντερέι και Κορίνθιανς.

Το κακό με τον Πασαρέλα είναι πως δεν έχει βρει δουλειά από τη σεζόν 2006-2007! Δηλαδή όταν ακόμα ήταν ενεργοί οι Ντελ Πιέρο, Νέστα, Ρονάλντο και άλλοι αστέρες που πλέον έχουν κρεμάσει τα παπούτσια τους.

Γ.

AP Photo/Michael Probst

News 24/7

24MEDIA NETWORK