Αστραπή χτύπησε φίλαθλο στις ΗΠΑ

Σοκ στις ΗΠΑ. Λίγο πριν το παιχνίδι της Κολούμπους με το Ντάλας για το MLS, αστραπή χτύπησε έναν άτυχο άνδρα, ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο με ανακοπή καρδιάς.

Αστραπή χτύπησε φίλαθλο στις ΗΠΑ

Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ένας άνδρας πυροσβέστης, ο οποίος ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας χτυπήθηκε από αστραπή λίγο πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Κολούμπους - Ντάλας για το αμερικάνικο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, MLS.

Ο άνδρας είναι σε κρίσιμη κατάσταση έχοντας υποστεί ανακοπή καρδιάς και βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Η διοίκηση της ομάδας της Κολούμπους ζήτησε συγγνώμη και φυσικά προχώρησε και επίσημα στην ακύρωση της προκαθορισμένης ποδοσφαιρικής συνάντησης.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ