Πήρε το πρωτάθλημα στο MLS ο Αντρέας Ίβανσιτς!

Οι Seattle Sounders των Αντρέας Ίβανσιτς και Νέλσον Βαλντές διέψευσαν όλα τα προγνωστικά και χωρίς τον ηγέτη τους, Κλιντ Ντέμπσι που αντιμετωπίζει πρόβλημα στην καρδιά, κατέκτησαν το πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία τους στο MLS κόντρα στο Toronto του Σεμπαστιάν Τζοβίνκο (VIDEOS&TWEETS).

Πήρε το πρωτάθλημα στο MLS ο Αντρέας Ίβανσιτς!
Seattle Sounders

Δεν είναι εύκολο πράγμα να χάνεις τον ποιοτικότερο σου ποδοσφαιριστή μπαίνοντας στην τελική ευθεία και ακόμα χειρότερα, να μένει εκτός για σοβαρό πρόβλημα υγείας που μπορεί να φέρει και άδοξο τέλος στην καριέρα του.

Κι όμως, οι Seattle Sounders έδειξαν χαρακτήρα, έπαιξαν για τον αρχηγό τους και φτάνοντας στο τελικό του MLS CUP κατάφεραν να σηκώσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους την κούπα.

Το παιχνίδι είχε πολλές φάσεις, αλλά κανένα γκολ! Μάλιστα οι Sounders γλίτωσαν σε αρκετές περιπτώσεις, όμως ο Φρέι αποδείχθηκε... κέρβερος κάτω από τα δοκάρια και είπε "όχι" στις επιθέσεις του Toronto, ομάδα από την οποία τον απέκτησε το Seattle!

Η αναμέτρηση οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι και εκεί ο Φρέι κατάφερε να σταματήσει τον Μπράντλεϊ, όμως και ο Φερνάντες αστόχησε, οπότε το θρίλερ συνεχίστηκε. Φτάνοντας, λοιπόν, στα τελευταία δυο πέναλτι, ο Μόροου ήταν άτυχος και σημάδεψε το δοκάρι, οπότε ο Τόρες ευστόχησε και χάρισε τον τίτλο στην ομάδα του.

Πήρε το πρωτάθλημα στο MLS ο Αντρέας Ίβανσιτς!

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

TORONTO (Βάνεϊ): Ίρβιν, Μουρ, Σαβαλέτα, Μπεϊταχούρ, Μόροου, Χάνγκλουντ, Μπράντλεϊ, Κούπερ (Σεϊρού 85'), Οσόριο (Τζόνσον 77'), Άλτιντορ, Τζοβίνκο (Ρίκετς 103').

SEATTLE SOUNDERS (Σμέλτσερ): Φρέι, Μιρς, Μάρσαλ, Τόρες, Τζόουνς, Αλόνσο, Λοδέιρο, Φρίμπεργκ (Φερνάντες 66') Ρολντάν, Βαλντές (Ίβανσιτς 73'), Μόρις (Έβανς 108').

News 24/7

24MEDIA NETWORK