Χαμός στο Ορλάντο με την άφιξη του Κακά (PHOTOS - VIDEO)

Με το που πάτησε ο Κακά το πόδι του στο αεροδρόμιο της Φλόριντα, έγινε χαμός. Εκατοντάδες φίλαθλοι της Ορλάντο Σίτι φρόντισαν να κάνουν μια δυναμική υποδοχή στο μεγάλο, πλέον, αστέρι της νεοσύστατης ομάδας.

Χαμός στο Ορλάντο με την άφιξη του Κακά (PHOTOS - VIDEO)

Αφήνει τη Μίλαν για μια νέα πρόκληση ο Κακά. Έχοντας συμφωνήσει με τη νεοσύστατη ομάδα της Ορλάντο Σίτι, ο Βραζιλιάνος άσος έφτασε στην Φλόριντα προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του, να γνωρίσει την ομάδα και τους ανθρώπους της και να δει τις εγκαταστάσεις.

Όταν έφτασε λοιπόν στο αεροδρόμιο, είχε οργανωθεί μια μικρή γιορτή με πάρα πολλά άτομα να τον περιμένουν για το καλωσόρισμα. Ο Κακά το χάρηκε, έβγαλε φωτογραφίες, υπέγραψε αυτόγραφα, μίλησε στα μέσα για τη νέα του εμπειρία.

Μίλησε βέβαια και σε ιταλικά μέσα για τη μεταγραφή αλλά και για να χαιρετήσει τους "ροσονέρι" της Μίλαν:

"Η απόφασή μου δεν συνδέεται με το γεγονός ότι η Μίλαν δεν παίζει στο Champions League, είναι ένα διαφορετικό σχέδιο. Δεν θα φορέσω πια τη φανέλα με το Νο 22, ήθελα να αφήσω αυτό το σημάδι στους τιφόζι της Μίλαν.

Στη Βραζιλιά πιστεύω ότι θα φορέσω το νούμερο 8 και μετά στην Αμερική το 10. Πάντα δήλωνα ότι θα ήθελα κάποια ημέρα να παίξω στην Αμερική και τώρα συμφώνησα για να πάω εκεί.

Πρώτα θα πάω δανεικός στη Σάο Πάουλο και μετά θα ξεκινήσω την περιπέτειά μου στην Αμερική".

Δείτε τι έγινε στο αεροδρόμιο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK