Προπονητής στην ομάδα του Μαλντίνι ο Νέστα

Η Μαϊάμι FC, εκ των ιδιοκτητών της οποίας είναι ο Πάολο Μαλντίνι, θα είναι ο πρώτος σταθμός στην προπονητική καριέρα του Αλεσάντρο Νέστα, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας (31/8).

Προπονητής στην ομάδα του Μαλντίνι ο Νέστα

Σε λίγους μήνες (σ.σ. Απρίλιος 2016) η αμερικανική ομάδα θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της στο North American Soccer League και όπως είναι φυσικό αναζητούσε ένα όνομα-κράχτη για να ανεβάσει τις... μετοχές της.

Η Μαϊάμι FC ιδρύθηκε από τον Πάολο Μαλντίνι και το 2016 θα μπει στις ζωές των Αμερικανών φίλων της "στρογγυλής θεάς" παίρνοντας μέρος στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, καθώς και στο US Open Cup.

Πρώτος προπονητής στην ιστορία της ομάδας θα είναι ο Αλεσάντρο Νέστα, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας.

"Είμαστε τρομερά ενθουσιασμένοι που φέραμε τον Αλεσάντρο. Ως πρώην συμπαίκτης και προσωπικός φίλος του, τρέφω μεγάλο σεβασμό στο ταλέντο του και πιστεύω ότι θα πάρει το 100% από τους παίκτες μας", ήταν τα λόγια του Πάολο Μαλντίνι.

O Aλεσάντρο Νέστα, από την πλευρά του, δήλωσε: "Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι έχω φτάσει σε ένα ακόμη συναρπαστικό κεφάλαιο στην καριέρα μου. Νιώθω προνομιούχος για το γεγονός ότι θα έχω συμβολή στην ανάπτυξη της Μαϊάμι FC".

Έτερος ιδιοκτήτης της νεοσύστατης ομάδας είναι ο Ρικάρντο Σίλβα, ένας μεγιστάνας που απασχολείται με τα Μέσα Ενημέρωσης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το πανεπιστήμιο της Φλόριντα θα φιλοξενήσει τους εντός έδρας αγώνες της.

Το σχετικό tweet της Μαϊάμι FC για τον Νέστα:

News 24/7

24MEDIA NETWORK