Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Ραούλ

Ο πρώην αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραούλ ενημέρωσε τους ανθρώπους της New York Cosmos πως αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση τον προσεχή Νοέμβριο, μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Ραούλ

Το πλήρωμα του χρόνου φαίνεται πως ήρθε για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραούλ. Ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο αγωνίζεται στην Αμερική με τη φανέλα της New York Cosmos, αποφάσισε να "κρεμάσει" τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του τον προσεχή Νοέμβριο.

Ο 38χρονος άσος ενημέρωσε τους διοικούντες την ομάδα, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της "AS" η βασική αιτία που πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση αφορά στην επιθυμία του να επιστρέψει στην Ισπανία για να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του.

Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι της Cosmos δεν πρόκειται να μείνουν με... σταυρωμένα τα χέρια, καθώς θα κάνουν μία τελευταία προσπάθεια να τον μεταπείσουν. Σε περίπτωση που εμφανιστεί ανένδοτος θα του προτείνουν να αναλάβει ρόλος στις ακαδημίες του συλλόγου στη Μαδρίτη.

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα