Βρήκε ομάδα ο Αντού

Στη δεύτερη κατηγορία των ΗΠΑ θα αγωνίζεται πλέον ο Φρέντι Αντού, μιας και η Tampa Bay Rowdies πήρε την απόφαση να του δώσει μια ευκαιρία να... σοβαρευτεί.

Βρήκε ομάδα ο Αντού

Το νέο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα βρήκε ο άλλοτε επονομαζόμενος και ως "νέος Πελέ", Φρέντι Αντού. Η Tampa Bay Rowdies, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας των ΗΠΑ, έδωσε την ευκαιρία στον 26χρονο μεσοεπιθετικό να κάνει ένα restart.

Αυτός θα είναι και ο 13ος σύλλογος στην καριέρα του Αντού, ο οποίος είχε περάσει κι ένα φεγγάρι από τη Θεσσαλονίκη και τον Άρη. Να σημειωθεί ότι στην αρχή της φετινής χρονιάς είχε αφήσει για λίγο τα γήπεδο προκειμένου να ασχοληθεί με δημόσιες σχέσεις σε κλαμπ της Νέας Υόρκης, ενώ τον περασμένο Μάρτιο έκανε ένα... πέρασμα από τη Φινλανδία και την Κουόπιο.

Διαβάστε ακόμη:

Ο άνθρωπος Φρέντι Αντού πίσω από το "wonderkid" του FM

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα