"Χάλασε" η μεταγραφή Σαμαρά στη Νιου Γιορκ Κόσμος

Ούτε η Νιου Γιορκ Κόσμος θα είναι η επόμενη ομάδα του Γιώργου Σαμαρά.

"Χάλασε" η μεταγραφή Σαμαρά στη Νιου Γιορκ Κόσμος

"Ναυάγιο" στη μεταγραφή του Γιώργου Σαμαρά στη Νιου Γιορκ Κόσμος, παρά τις προχωρημένες επαφές των δύο πλευρών και το ταξίδι του Έλληνα ποδοσφαιριστή στις ΗΠΑ.

Ο εκτελεστικός επικεφαλής του συλλόγου, Έρικ Στόβερ, δήλωσε ότι η μετακίνηση δεν είναι δυνατόν να προχωρήσει, διότι δεν υπάρχουν ελεύθερες θέσεις ξένων στο ρόστερ.

"Ο Σάμι είναι σπουδαίος παίκτης, που σίγουρα θα μπορούσε να βοηθήσει τον σύλλογο. Προς στιγμήν, δεν έχουμε ανοιχτή θέση για ξένο παίκτη στο ρόστερ και δεν θα κάνουμε άλλες μεταγραφές μέχρι το τέλος του χρόνου", τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο 30χρονος διεθνής είχε ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη πριν από μερικές ημέρες και έκανε μόνος του αποθεραπεία, με στόχο να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση με την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Σαμαράς είχε μείνει ελεύθερος από τη Γουέστ Μπρομ στην αρχή της σεζόν και αναζητούσε ομάδα. Αρχικά την βρήκε στη Σαμπντόρια πριν από έναν μήνα, ωστόσο "κόπηκε" στις ιατρικές εξετάσεις, με συνέπεια η μεταγραφή να μην προχωρήσει.

Δεν έλειψαν, πάντως, τα μηνύματα απογοήτευσης μετά από το "ναυάγιο" από φανς του παίκτη

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ