Με τεσσάρα στον τελικό η Ρεάλ (VIDEOS)

Εύκολη υπόθεση αποδείχθηκε για τη Ρεάλ η πρόκριση στο παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων. Οι "μερένγκες" επικράτησαν με 4-0 της Κρους Ασούλ στο Μαρόκο με τέρματα των Ράμος, Μπενζεμά, Μπέιλ και Ισκο.

Με τεσσάρα στον τελικό η Ρεάλ (VIDEOS)

Η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων αποτυπώθηκε με ευκολία πάνω στο χορτάρι. Ο Κάρλο Αντσελότι δεν έκανε...τσιγκουνιές στην 11άδα που παρέταξε, επέλεξε όλα τα διαθέσιμα αστέρια του και αυτά τον αποζημίωσαν με τον καλύτερο τρόπο.

Μόλις στο 14', ο σκόρερ των μεγάλων αγώνων, ο Σέρχιο Ράμος έγραψε το 1-0 για την πρωταθλήτρια Ευρώπης και έδειξε στον αντίπαλο ότι το βράδυ θα είναι δύσκολο. Η Ρεάλ είχε την κατοχή της μπάλας, έκανε ευκαιρίες αλλά περίμενε μέχρι το 36' για να διπλασιάσει τα τέρματά της με προσπάθεια του Μπενζεμά.

Στο 39' έλαβε χώρα η φάση που έκρινε το ματς καθώς ο Κασίγιας απέκρουσε το πέναλτι του Ντοράδο και έκοψε μια για πάντα τα πόδια των Μεξικανών (ο Κασίγιας είχε αποκρούσει πέναλτι και την Παρασκευή στον αγώνα με την Αλμερία).

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε με ακόμη δύο γκολ στο 50' με τον Μπέιλ και στο 72' με τον Ισκο ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρωταγωνίστησε στη φάση της βραδιάς με ραμπόνα στην κίνηση που όμως δεν κατέληξε στα δίχτυα. Στο 83' τέλος ο Κεντίρα είχε κεφαλιά στο δοκάρι.

Κρους Ασούλ: Κορόνα, Φλόρες, Ροντρίγκες, Χούλιο Σέσαρ Ντομίνγκες, Πίντο, Τοράδο, Μπερναρντέγιο, Ρόχας (76' Βαλαδές), Χιμένες (65' Φαμπιάν), Φορμίκα, Παβόνε (65' Μπαρέρα).

Ρεάλ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος (64' Βαράν), Μαρσέλο, Κρόος (73' Κεντίρα), Ιγιαραμέντι, Ίσκο (76' Χεσέ ), Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK