Ασταμάτητη η Βραζιλία του Ντούνγκα (VIDEOS)

Με γκολ του Ρομπέρτο Φιρμίνο στο 71ο λεπτό, η Βραζιλία επικράτησε 1-0 της Χιλής σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο "Έμιρεϊτς" του Λονδίνου. Όγδοη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Κάρλος Ντούνγκα, αγωνίστηκε μετά από ένα χρόνο και πλέον ο Ρομπίνιο στη "σελεσάο".

Ασταμάτητη η Βραζιλία του Ντούνγκα (VIDEOS)

Λίγα πράγματα έδειξαν τα αστέρα των δύο ομάδων, αφού ο Νεϊμάρ ταλαιπωρήθηκε από τα χτυπήματα των αντιπάλων και ο Αλέξις Σάντσες δεν έκανε τη διαφορά σε ένα γνώριμο για εκείνον αγωνιστικό χώρο.

Το πρώτο ημίχρονο επεφύλασσε μία καλή στιγμή του Νεϊμάρ στο 26ο λεπτό (τον σταμάτησε ο Κλαούντιο Μπράβο, συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα), ενώ το δεύτερο μέρος άρχισε με ένα σουτ του Ντούγκλας Κόστα από πλάγια θέση που πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Η Χιλή ζήτησε πέναλτι στο 57' για μαρκάρισμα του Μαρσέλο στον Μαουρίσιο Ίσλα και πήρε τα ηνία του αγώνα, χάνοντας δύο ευκαιρίες με τον Σάντσες, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Ντανίλο βρήκε τον νεοεισελθόντα Ρομπέρτο Φιρμίνο στο 71', εκείνος απέφυγε τον Μπράβο και χάρισε τη νίκη στην Βραζιλία με 1-0.

Μισή ώρα συμμετοχής κατέγραψε ο Ρομπίνιο (αντικατέστησε τον Φελίπε Κουτίνιο στο 60ό λεπτό), ο οποίος δεν φάνηκε ιδιαίτερα στην όγδοη συνεχόμενη νίκη της "σελεσάο" επί των ημερών του Κάρλος Ντούνγκα.

Βραζιλία: Ζέφερσον, Ντανίλο, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Μαρσέλο (76' Φιλίπε Λουίς), Σόουζα (60' Ελίας), Φερναντίνιο, Ντούγκλας Κόστα (62' Γουίλιαν), Κουτίνιο (60' Ρομπίνιο), Λουίζ Αντριάνο (60' Φιρμίνο), Νεϊμάρ.

Χιλή: Μπράβο, Μεδέλ, Χάρα, Αλμπορνός, Αρανγκίς, Μιγιάρ (74' Κορνέχο), Βιδάλ (80' Βάργκας), Ίσλα, Μένα (82' Γκονσάλες), Ερνάντες, Σάντσες.

Τα αποτελέσματα των φιλικών της ημέρας

Μεξικό - Εκουαδόρ 1-0

Νότιος Αφρική - Νιγηρία 1-1

Βραζιλία - Χιλή 1-0

Ακτή Ελεφαντοστού - Ισημερινή Γουινέα 1-1

Γαλλία - Δανία 2-0

Διαβάστε ακόμη:

Το εγκληματικό χτύπημα του Μεδέλ στον Νεϊμάρ (PHOTOS+VIDEO)

Με Λακαζέτ η Γαλλία (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK