Ήττα από το Παραλίμνι για Αστέρα Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης έδωσε το πρώτο φιλικό επί κυπριακού εδάφους, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από το Παραλίμνι. Πολύ καλά δείγματα γραφής από τον Χούλιο Ντε Μπλάσις.

Ήττα από το Παραλίμνι για Αστέρα Τρίπολης

Οι φιλικές αναμετρήσει στην Κύπρο δεν ξεκίνησαν ιδανικά για τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος ηττήθηκε με 1-0 από το Παραλίμνι. Οι Αρκάδες είχαν αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, όμως αυτό δεν τους εμπόδισε να μπουν δυνατά στον αγώνα και να χάσουν δύο καλές στιγμές με τους Ταξιάρχη Φούντα και Βασίλη Σκούρτη.

Όμως, στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 55', οι Κύπριοι άνοιξαν το σκορ με τον Ντίξον. Οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη προσπάθησαν να αντιδράσουν, έχοντας ως κύριο εκφραστή των επιθετικών προσπαθειών τον Χούλιο Ντε Μπλάσις, αδερφό του Πάμπλο. Ο Αργεντινός άσος είχε τρεις καλές στιγμές, όμως δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό σφύριγμα βρήκε την "Ένωση" να παίρνει τη νίκη με 1-0.

Η ενδεκάδα του Αστέρα: Θεοδωρόπουλος (60' Μπαντής), Ζησόπουλος, Τορμένα, Αλόκο, Γιαννούλης , Ντουντού, Τσοκάνης (Χαμντάνι), Γουάτο (71' Νάτσης), Φούντας, Ντε Μπλάσις, Σκούρτης

News 24/7

24MEDIA NETWORK