Με 5 επιθετικούς και Ντινκγουότερ η Αγγλία

Ο τεχνικός της εθνικής Αγγλίας, Ρόι Χόντσον ανακοίνωσε την αποστολή των "λιονταριών" για τις φιλικές αναμετρήσεις με Γερμανία (26/03) και Ολλανδία (29/03), στην οποία συμπεριλαμβάνονται πέντε επιθετικοί, αλλά κι ο μέσος της Λέστερ, Ντάνι Ντρινκγουότερ.

Με 5 επιθετικούς και Ντινκγουότερ η Αγγλία

Με νέα πρόσωπα και... φουλ επίθεση θα παρατάξει ο Ρόι Χόντσον την εθνική Αγγλίας στις φιλικές αναμετρήσεις με Γερμανία (26/03) και Ολλανδία (29/03). Ο έμπειρος τεχνικός κάλεσε για πρώτη φορά τον μέσο της Λέστερ, Ντάνι Ντρινκγουότερ, ο οποίος πραγματοποιεί μία τρομερή χρονιά με τις "αλεπούδες".

Παράλληλα, στην αποστολή βρίσκονται 5(!) επιθετικοί και συγκεκριμένα οι Χάρι Κέιν, Ντάνιελ Στάριτζ, Τζέιμι Βάρντι, Τίο Γουόλκοτ και Ντάνι Γουέλμπεκ.

 

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα