Διακοπή λόγω καπνογόνων στο Ουντινέζε-Γαλατάσαραϊ

Μόλις 35 λεπτά διήρκησε το φιλικό μεταξύ της Ουντινέζε και της Γαλατάσαραϊ με τον διαιτητή να αναγκάζεται να το διακόψει λόγω των καπνογόνων που έριξαν στον αγωνιστικό χώρο οι φίλοι των Τούρκων.

Διακοπή λόγω καπνογόνων στο Ουντινέζε-Γαλατάσαραϊ

Το πάθος των Τούρκων οπαδών για τις ομάδες τους είναι δεδομένο. Όμως καμιά φορά ξεπερνούν τα όρια. Αυτό συνέβη και στη φιλική αναμέτρηση μεταξύ της Ουντινέζε και της Γαλατάσαραϊ στο Κλάγκενφουρτ της Αυστρίας το απόγευμα της Κυριακής (26/7).

Ο αγώνας των δύο ομάδων διήρκησε μόλις 35 λεπτά με τον διαιτητή να αναγκάζεται να τον διακόψει λόγω των καπνογόνων που έριξαν στον αγωνιστικό χώρο οι Τούρκοι φίλαθλοι!

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ