Η Μπαρτσελόνα νίκησε τους Λος Άντζελες Γκάλαξι

Χάρη σε γκολ των Σουάρες και Ρομπέρτο, η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 2-1 των Λος Άντζελες Γκάλαξι και μπήκε με το δεξί στο ICC 2015. Χωρίς τους Μέσι-Νεϊμάρ οι Καταλανοί, βασικός ο Τζέραρντ για τους Αμερικάνους.

Η Μπαρτσελόνα νίκησε τους Λος Άντζελες Γκάλαξι

Σε ένα φιλικό που τα βλέμματα έπεσαν πάνω στους πρώην συμπαίκτες στη Λίβερπουλ, Λουίς Σουάρες και Στίβεν Τζέραρντ, η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 2-1 των Λος Άντζελες Γκάλαξι και μπήκε με το δεξί στο ICC 2015. Αν και αγωνίζονταν χωρίς τα αστέρια τους, Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ, οι "μπλαουγκράνα" έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία.

Από την αρχή κιόλας του αγώνα οι Καταλανοί είχαν την κατοχή, ωστόσο προτίμησαν να πάνε το ματς σε αργό τέμπο. Τελικά το σκορ άνοιξε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, με τον Λουίς Σουάρες να τελειώνει εξαιρετικά μια όμορφη ομαδική προσπάθεια. Οι δύο ομάδες άλλαξαν σχεδόν όλους τους παίκτες τους στο δεύτερο μέρος. Η Μπαρτσελόνα δεν επηρεάστηκε από τις αλλαγές και στο 56' έφτασε και σε δεύτερο τέρμα με τον Σέρχι Ρομπέρτο. Το μόνο που κατάφεραν οι Γκάλαξι ήταν να μειώσουν λίγο πριν το φινάλε σε 2-1 με τέρμα του Τόμι Μέγιερ.

Οι συνθέσεις:

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ(Λουίς Ενρίκε): Μασίπ, Μάθιου (Βερμάελεν 46'), Αντριάνο (Άλμπα 46'), Ντάγκλας, Μπαρτρά (Πικέ 46'), Μπουσκέτς (Σάμπερ 46'), Ράκιτιτς (Ινιέστα 46'), Ραφίνια (Χαχίλοβιτς 70'), Πέδρο (Ραμίρες 46'), Σουάρες (Μουνίρ 46'), Ρομπέρτο (Ζεράρντ 61').

LA GALAXY(Αρένα): Ρόου (Γούλβερτον 46'), Γκαργκάν (Ρόμνεϊ 46'), Ντιούνιβαντ (Ρότζερς 46'), Ντελαγάρσα (Μέγιερ 46'), Λεονάρντο (Στίερς 46'), Τζέραρντ (Τζέιμσον 46'), Χούσιντιτς (Μεντιόλα 27'), Ζουνίνιο (Βάιρινεν 46'), Μαγκάντο (Λάσιτερ 46'), Γουόκερ (Γκαρσία 46'), Κιν (Μπάντλ 46').

News 24/7

24MEDIA NETWORK