Στα πέναλτι την Ίντερ η Γιουνάιτεντ (VIDEO)

Τη νίκη με 5-3 στη διαδικασία των πέναλτι πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Ίντερ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου στο International Champions Cup.

Στα πέναλτι την Ίντερ η Γιουνάιτεντ (VIDEO)

Μπροστά σε 61.238 ζευγάρια μάτια, οι δύο ομάδες έμειναν στο μηδέν στην κανονική διάρκεια του αγώνα, που περιελάμβανε αρκετούς πειραματισμούς από τους προπονητές και φυσικά αναπληρωματικούς στις βασικές ενδεκάδες.

Ο Χαβιέρ Ερνάντες έκανε την εμφάνισή του στο Μέριλαντ στο 78ο λεπτό μετά από απαίτηση του κοινού, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα, ένας παίκτης που συζητήθηκε για ανταλλαγή με τον Μεξικανό, ο Φρέντι Γκουαρίν, ήταν αυτός που έχασε καλή ευκαιρία με φάουλ που έδιωξε ο Ντάβιδ ντε Χέα.

Οι ευκαιρίες των δύο ομάδων δεν είχαν αποτέλεσμα στα 90 λεπτά του αγώνα και η πρώτη φορά που ο Νεμάνια Βίντιτς τέθηκε αντιμέτωπος με την ομάδα στην οποία ανήκε επί 8 χρόνια και που από το 2010 ήταν αρχηγός οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Εκεί, ο Μάρκο Αντρεόλι έστειλε την προσπάθειά του στο οριζόντιο δοκάρι και ο αρχηγός Ντάρεν Φλέτσερ έδωσε τη νίκη στους "κόκκινους διαβόλους" που πρωτεύουν στον όμιλο με Ρόμα, Ίντερ και Ρεάλ και κρατούν στα χέρια τους την πρόκριση στον τελικό.

Ίντερ (3-5-2): Χαντάνοβιτς (64' Καρίσο), Ρανόκια, Βίντιτς (71' Αντρεόλι), Ζεζούς, Ντ' Αμπρόζιο, Ζόναταν (83' Γκουαρίν), Κουζμάνοβιτς (64' Ταϊντέρ), Κριν (46' Εμβιλά), Ντοντό (64' Ναγκατόμο), Μπότα (64' Λασάλτ), Ικάρντι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-4-1-2): Λίντεγκααρντ (46' Ντε Χέα), Σμόλινγκ (46' Μπλάκετ), Τζόουνς (46' Μ. Κιν), Έβανς Βαλένσια (46' Σο), Φλέτσερ, Ερέρα (46' Κλέβερλι), Γιανγκ, Μάτα (46' Καγκάβα), Ρούνεϊ (46' Ζάχα), Γουέλμπεκ (46' Νανί, 77' Ερνάντες)

News 24/7

24MEDIA NETWORK