Στα σπίτια τους οι Γερμανοί διεθνείς, στον "αέρα" το φιλικό με Ολλανδία

Οι Γερμανοί διεθνείς επέστρεψαν στα σπίτια τους, με συνέπεια να τίθεται εν αμφιβόλω το φιλικό της Τρίτης με Ολλανδία στο Ανόβερο.

Zuschauer des Spieles nach dem Spiel auf dem Rasen des Stade de France, da sie das Stadion nicht verlassen duerfen.

Nach dem Terroranschlag im Stadion: Fussball: Laenderspiel / Testspiel: Frankreich - Deutschland, Paris, 13.11.2015

Football / Soccer: Friendly match / Testmatch- Football-Team / Men: 
France vs. Germany, Paris, November 13, 2015.
Σταντ ντε Φρανς PICTURE ALLIANCE / GES-SPORTFOTO

Ασφαλείς στα σπίτια τους επέστρεψαν οι Γερμανοί ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στο "Σταντ ντε Φρανς" για το φιλικό παιχνίδι με τη Γαλλία, στο αιματοκυλισμένο βράδυ της Παρασκευής.

Η αποστολή των "πάντσερ", μαζί με τους δημοσιογράφους που την είχαν ακολουθήσει στο Παρίσι, γύρισαν κανονικά στη βάση της γερμανικής ομοσπονδίας, Φρανκφούρτη, και από εκεί πήραν εντολή να κατευθυνθούν στα σπίτια τους και όχι σε κάποιο ξενοδοχείο πριν από το προγραμματισμένο για την Τρίτη φιλικό με την Ολλανδία.

Η αποστολή είχε παραμείνει στο γαλλικό στάδιο μετά από τις δύο εκρήξεις που σημειώθηκαν πέριξ αυτού κατά τη διάρκεια του αγώνα και δεν πήγε στο ξενοδοχείο του Παρισιού, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Ο φόβος ήταν μεγάλος, όπως και η κόπωση, με συνέπεια να ακυρωθούν όλες οι δραστηριότητες της Κυριακής, μεταξύ των οποίων και το ταξίδι στο Ανόβερο όπου θα διεξαχθεί το φιλικό με τους "οράνιε".

Η απόφαση για το εάν θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας θα ληφθεί την Κυριακή, όπως τόνισε ο αντιπρόεδρος αλλά εκτελών χρέη προέδρου της γερμανικής ομοσπονδίας, Ράινχαρντ Ράουμπαλ.

"Θα κοιμηθούμε μια νύχτα και μετά θα δούμε πώς θα πάμε τα πράγματα για την Τρίτη. Αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να παραδοθούμε στον τρόμο", τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ανησυχία για το Euro 2016 στη Γαλλία

Ολόκληρος ο αθλητικός κόσμος προσεύχεται για τη Γαλλία

Νεκρώνει κάθε αθλητική δραστηριότητα στο Παρίσι

Κανονικά το φιλικό της Γαλλίας με την Αγγλία!

News 24/7

24MEDIA NETWORK