Στα σπίτια τους οι Γερμανοί διεθνείς, στον "αέρα" το φιλικό με Ολλανδία

Οι Γερμανοί διεθνείς επέστρεψαν στα σπίτια τους, με συνέπεια να τίθεται εν αμφιβόλω το φιλικό της Τρίτης με Ολλανδία στο Ανόβερο.

Στα σπίτια τους οι Γερμανοί διεθνείς, στον "αέρα" το φιλικό με Ολλανδία

Ασφαλείς στα σπίτια τους επέστρεψαν οι Γερμανοί ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στο "Σταντ ντε Φρανς" για το φιλικό παιχνίδι με τη Γαλλία, στο αιματοκυλισμένο βράδυ της Παρασκευής.

Η αποστολή των "πάντσερ", μαζί με τους δημοσιογράφους που την είχαν ακολουθήσει στο Παρίσι, γύρισαν κανονικά στη βάση της γερμανικής ομοσπονδίας, Φρανκφούρτη, και από εκεί πήραν εντολή να κατευθυνθούν στα σπίτια τους και όχι σε κάποιο ξενοδοχείο πριν από το προγραμματισμένο για την Τρίτη φιλικό με την Ολλανδία.

Η αποστολή είχε παραμείνει στο γαλλικό στάδιο μετά από τις δύο εκρήξεις που σημειώθηκαν πέριξ αυτού κατά τη διάρκεια του αγώνα και δεν πήγε στο ξενοδοχείο του Παρισιού, όπως ήταν προγραμματισμένο.

 

Ο φόβος ήταν μεγάλος, όπως και η κόπωση, με συνέπεια να ακυρωθούν όλες οι δραστηριότητες της Κυριακής, μεταξύ των οποίων και το ταξίδι στο Ανόβερο όπου θα διεξαχθεί το φιλικό με τους "οράνιε".

Η απόφαση για το εάν θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας θα ληφθεί την Κυριακή, όπως τόνισε ο αντιπρόεδρος αλλά εκτελών χρέη προέδρου της γερμανικής ομοσπονδίας, Ράινχαρντ Ράουμπαλ.

"Θα κοιμηθούμε μια νύχτα και μετά θα δούμε πώς θα πάμε τα πράγματα για την Τρίτη. Αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να παραδοθούμε στον τρόμο", τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ανησυχία για το Euro 2016 στη Γαλλία

Ολόκληρος ο αθλητικός κόσμος προσεύχεται για τη Γαλλία

Νεκρώνει κάθε αθλητική δραστηριότητα στο Παρίσι

Κανονικά το φιλικό της Γαλλίας με την Αγγλία!

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ