Στις Βρυξέλλες ο Νο 1 καταζητούμενος τρομοκράτης

Η παρουσία ενός από τους τρομοκράτες που αναζητά η αστυνομία για τις επιθέσεις στο Παρίσι κοντά στο στάδιο "Rey Balduino" στις Βρυξέλλες ήταν η αιτία για τη ματαίωση του φιλικού της Ισπανίας με το Βέλγιο.

Στις Βρυξέλλες ο Νο 1 καταζητούμενος τρομοκράτης

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι την περασμένη Παρασκευή θορύβησαν τους Βέλγους και ως εκ τούτου πρότειναν να μην διεξαχθεί ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας με αντίπαλο την Ισπανία που ήταν προγραμματισμένος για το βράδυ της Τρίτης (17/11) στις Βρυξέλλες.

Όπως ενημερώνει η βελγική "Le Soir" ο λόγος που ματαιώθηκε το φιλικό ήταν πως στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου "Rey Balduino" εθεάθη ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ, ένας από τους τρομοκράτες που ψάχνει η αστυνομία για το μακελειό στη γαλλική πρωτεύουσα.

Στο μεταξύ, οι αστυνομικές δυνάμεις του Βελγίου βρίσκονται στο κυνήγι του 26χρονου, τον οποίο περιγράφουν ως "επικίνδυνο και οπλισμένο". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Απετράπη νέο Χέιζελ λόγω των ανθρώπων ασφαλείας"

Ματαιώθηκε το Βέλγιο-Ισπανία υπό το φόβο νέας τρομοκρατικής επίθεσης

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ