Βαριά ήττα για την Τσέλσι στο πρώτο της φιλικό

Την ήττα με 4-2 γνώρισε η Τσέλσι στο πρώτο της φιλικό επί αμερικανικού εδάφους κόντρα στους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς. Τα γκολ για τους "μπλε" πέτυχαν οι Λοΐκ Ρεμί και Εντέν Αζάρ.

Βαριά ήττα για την Τσέλσι στο πρώτο της φιλικό

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Τσέλσι στο International Champions Cup. Οι "μπλε" του Ζοζέ Μουρίνιο γνώρισαν την ήττα με 4-2 από τους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς, ενώ φάνηκαν αρκετά κουρασμένοι και χωρίς διάθεση να αποδείξουν κάτι εντός αγωνιστικού χώρου.

Το σκορ άνοιξε ο Λοΐκ Ρεμί στο 26ο λεπτό, όμως στην επανάληψη η Τσέλσι ήταν απογοητευτική. Η Νέα Υόρκη το εκμεταλλεύτηκε και πέτυχε τέσσερα τέρματα απέναντι στον Ασμίρ Μπέγκοβιτς που έκανε το ντεμπούτο του. Αρχικά ο Φράνκλιν Καστεγιάνος μείωσε σε 2-1, ενώ στη συνέχεια ο 16χρονος Τάιλερ Άνταμς έφερε το ματς στα ίσια.

Ο Σιν Ντέιβις έκανε το 3-1 στο 73ο λεπτό, με τον Εντέν Αζάρ να μειώνει προσωρινά σε 3-2 στο 75' πριν ο Ντέιβις και πάλι γράψει το τελικό 4-2 δύο λεπτά αργότερα.

Για την Τσέλσι στο πρώτο μέρος αγωνίστηκαν οι: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Ζούμα, Ασπιλικουέτα, Μίκελ, Φάμπρεγας, Μόουζες, Όσκαρ, Τραορέ, Ρεμί

Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασαν ως αλλαγή οι: Μπέγκοβιτς, Τέρι, Μάτιτς, Ραμίρες, Αζάρ, Κόστα, Αΐνα, Λόφτους-Τσικ

News 24/7

24MEDIA NETWORK