Νεκρή στις επιθέσεις η ξαδέρφη του Ντιαρά

Σοκ για τον Λασανά Ντιαρά, ο οποίος έχασε την ξαδέρφη του στις δολοφονικές επιθέσεις της Γαλλίας.

Νεκρή στις επιθέσεις η ξαδέρφη του Ντιαρά
Ντιαρά-Μίλερ-Γαλλία-Γερμανία

Ένα προσωπικό δράμα βιώνει ο Λασανά Ντιαρά, ο οποίος έχασε την ξαδέρφη του στη διάρκεια των τρομοκρατικών επιθέσεων του Παρισίου, ενώ ο ίδιος αγωνιζόταν στη φιλική αναμέτρηση της Γαλλίας με τη Γερμανία στο "Σταντ ντε Φρανς".

Ο μέσος της Μαρσέιγ επιβεβαίωσε μέσω των social media τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη και έστειλε το δικό του μήνυμα για την επόμενη μέρα στη Γαλλία.

Η ανακοίνωση του Ντιαρά

"Μετά από τα δραματικά γεγονότα που έλαβαν χώρα χθες στο Παρίσι και στο Σεν Ντενί, σήμερα μιλάω με μεγάλη λύπη.

"Όπως ίσως γνωρίζετε, επηρεάστηκαν προσωπικά από τις επιθέσεις. Η ξαδέρφη μου, Αστά Ντιακιτέ, είναι ένα από τα θύματα των επιθέσεων που σημειώθηκαν χθες, όπως και περίπου 100 άλλοι Γάλλοι. Ήταν για μένα, μία πηγή στήριξης, μία μεγάλη αδερφή.

Σε αυτήν την ατμόσφαιρα τρόμου, είναι πολύ σημαντικό για όλους μας που εκπροσωπούμε την πατρίδα μας και την ποικιλομορφία της να μιλάμε και να μένουμε κοντά μπροστά σε κάτι τόσο τρομερό, που δεν έχει χρώμα ή θρησκεία.

Μαζί όλοι πρέπει να προστατεύσουμε την αγάπη, τον σεβασμό και την ειρήνη. Ευχαριστώ για την υποστήριξη και τα μηνύματά σας. Να προσέχετε τον εαυτό σας και τα θύματα ας αναπαυθούν εν ειρήνη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τζιχαντιστής είχε εισιτήριο και προσπάθησε να μπει στο "Σταντ ντε Φρανς"!

Το μήνυμα του Εσιέν για τα θύματα του Παρισιού

Ενός λεπτού σιγή και μαύρα περιβραχιόνια στους αγώνες

News 24/7

24MEDIA NETWORK