Γκολ και θέαμα στο Ρόμα - Σεβίλλη

Σε μία συναρπαστική φιλική αναμέτρηση στο στάδιο "Ολίμπικο", η Ρόμα επικράτησε με 6-4 της Σεβίλλης, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έντιν Τζέκο, ο οποίος πέτυχε 2 γκολ στο ντεμπούτο του με τους "τζιαλορόσι".

Γκολ και θέαμα στο Ρόμα - Σεβίλλη
© GETTY IMAGES

O Έντιν Τζέκο έκανε ιδανικό ντεμπούτο με τη φανέλα της Ρόμα, καθώς σημείωσε 2 γκολ στη φιλική αναμέτρηση των "τζιαλορόσι" με τη Σεβίλλη. Ο 30χρονος άσος άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο "δικός" μας, Βασίλης Τοροσίδης με ένα εξαιρετικό σουτ, έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Οι Ρωμαίοι έδειχναν ασταμάτητοι και κατάφεραν να διευρύνουν τον δείκτη του σκορ στο 4-0, με τους Τζέκο και Ράντζα Ναϊνγκολάν λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε από εκεί που σταμάτησε το πρώτο, αφού στο 56ο ο Μοχάμεντ Σαλάχ με όμορφο σουτ στην κλειστή γωνία του Σέρχιο Ρίκο έκανε το 5-0, ενώ στο 63' ο αρχηγός της Ρόμα, Φραντέσκο Τότι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της ιταλικής ομάδας.

Παρόλα αυτά, οι Σεβιγιάνοι, όπως και στο Super Cup, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, καθώς σε διάστημα 15 λεπτών σημείωσαν 4(!) γκολ, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντένις Σουάρες, ο οποίος σημείωσε τα 2 εξ αυτών, όμως τελικά η επική ανατροπή έμεινε... ημιτελής.

Δείτε το VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK