Ο Ίκερ Κασίγιας έφτασε τις 127 συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας, τις περισσότερες από κάθε άλλον, καθώς ξεπέρασε τον Άντονι Θουμπιθαρέτα αλλά ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης φέρει την ευθύνη για το πρώτο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του στο 30ό λεπτό με σκόρερ τον Ράνταλ Μπρένες. Οι γηπεδούχοι άγγιξαν τη μεγάλη έκπληξη πετυχαίνοντας και δεύτερο γκολ στο 41ο λεπτό με τον Τζόελ Κάμπελ.
Μπροστά στο φάσμα της δεύτερης διαδοχικής ήττας οι πρωταθλητές Ευρώπης και κόσμου... σοβαρεύτηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά χρειάστηκε να περιμένουν μέχρι το 83ο λεπτό για να μειώσει ο Νταβίντ Βίγια σε 2-1. Ο άσος της Μπαρτσελόνα ήταν αυτός που πέτυχε και το γκολ της ισοφάρισης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Σε άλλα διεθνή φιλικά που έγιναν το βράδυ της Τρίτης (15/11) η Εθνική Γερμανίας έκανε επίδειξη δύναμης επικρατώντας με 3-0 της Ολλανδίας. Ο αγώνας διεξήχθη στην Imtech Arena του Αμβούργου, μπροστά σε 56.000 θεατές και οι παίκτες του Γιόακιμ Λεβ πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση.
Ο Τόμας Μίλερ άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό και 11 λεπτά αργότερα ο Μίροσλαβ Κλόζε έκανε το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μεσούτ Οζίλ στο 66ο λεπτό.
Εκμεταλλευόμενη το ρεπό από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, η Ουρουγουάη ταξίδεψε στη Ρώμη και επιβλήθηκε με 1-0 της Ιταλίας. Το μοναδικό γκολ του αγώνα επιτεύχθηκε στο 3ο λεπτό με σκόρερ τον Σεμπαστιάν Φερνάντες.
Με γκολ του Γκάρεθ Μπάρι στο 22ο λεπτό η Αγγλία νίκησε 1-0 τη Σουηδία με την οποία αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο ο Όλοφ Μέλμπεργκ. Είκοσι λεπτά αγωνίστηκε και ο Κέβιν Μιραλάς στον αγώνα του Βελγίου με τη Γαλλία στο Σταντ ντε Φρανς το οποίο έληξε ισόπαλο δίχως τέρματα. Μάλιστα, ο επιθετικός του Ολυμπιακού έχασε σπουδαία, διπλή ευκαιρία απέναντι στον Ούγκο Λορίς.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ: