Λάμψη αστέρων στο "Ολντ Τράφορντ"

Μπέκαμ, Φίγκο, Ροναλντίνιο, Γκιγκς, Καφού είναι μόνο λίγα από τα ονόματα που αγωνίστηκαν στο φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διεξήχθη στο κατάμεστο "Ολντ Τράφορντ". Δείτε VIDEOS.

Λάμψη αστέρων στο "Ολντ Τράφορντ"

Επίλεκτοι ποδοσφαιριστές από τη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία με αρχηγό τον Ντέβιντ Μπέκαμ τέθηκαν αντιμέτωπη με επίλεκτους παίκτες από τον υπόλοιπο κόσμο με αρχηγό τον Λουίς Φίγκο, σε φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διεξήχθη στο κατάμεστο από 75.000 φιλάθλους "Ολντ Τράφορντ" το απόγευμα του Σαββάτου (14/11).

Το ματς διοργάνωσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και όπως κάθε χρόνο σκοπό είχε να συγκεντρωθεί ένα ποσό που θα δοθεί στη Unicef για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Μεγάλοι αθλητές του παρελθόντος έδωσαν το παρών στη μεγάλη γιορτή και έδειξαν ότι ακόμα το "κατέχουν". Για την ιστορία, η ομάδα του Μπέκαμ αναδείχθηκε νικήτρια με 3-1.

Λάμψη αστέρων στο "Ολντ Τράφορντ"

Από την πλευρά της Μεγάλης Βρετανίας ξεκίνησαν οι: Τζέιμς, Κάμπλελ, Κάραχερ, Φλέτσερ, Κράουτς, Σκόουλς, Φιλ Νέβιλ, Τέρι, Μπατ, Μπέκαμ και Γκιγκς. Προπονητής: Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Λάμψη αστέρων στο "Ολντ Τράφορντ"

Από αυτή της μικρής κόσμου ξεκίνησαν οι: Φαν ντερ Σαρ, Σιλβέστρ, Πιρές, Παρκ, Κλάιφερτ, Ροναλντίνιο, Καφού, Κόουτο, Ζέεντορφ, Φίγκο και Σόλσκιερ. Προπονητής: Κάρλο Αντσελότι.

Λάμψη αστέρων στο "Ολντ Τράφορντ"

Το σκορ άνοιξε στο 13ο λεπτό με κεφαλιά ο Σκόουλς έπειτα από "γλυκιά" σέντρα του Μπέκαμ. Ένα γκολ που έφερε στο μυαλό μνήμες από την συνεργασία των δυο τους στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 63' ο Μάικλ Όουεν που είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή χρίστηκε σκορερ. Για την μικτή κόσμου μείωσε ο Ντουάιτ Γιορκ στο 67' που μπήκε επίσης ως αλλαγή στο ματς. Τέλος το "κερασάκι" στην τούρτα έβαλε ο Όουεν στο 85ο λεπτό.

Να σημειωθεί επίσης ότι μεγάλοι απόντες ήταν οι Ζιντάν και Βιεϊρά. Τέλος, ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή της αλλαγής του Ντέιβιντ Μπέκαμ, με τον γιο του, Μπρούκλιν, να περνάει στη θέση του. Μια κίνηση που έκανε όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο να σηκωθεί όρθιος και να χειροκροτήσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK