Με το δεξί στον πάγκο της Ιταλίας ο Κόντε, νίκη της Γαλλίας επί της Ισπανίας (VIDEOS)

Αντόνιο Κόντε και Γκους Χίντινκ πραγματοποίησαν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους στον πάγκο της Ιταλίας και της Ολλανδίας αντίστοιχα (σ.σ. ο τεχνικός των "οράνιε" άρχισε τη δεύτερη θητεία του), σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο "Στάντιο Σαν Νίκολα" του Μπάρι κι ανέδειξε νικήτρια τη "σκουάντρα ατζούρα" με 2-0.

Με το δεξί στον πάγκο της Ιταλίας ο Κόντε, νίκη της Γαλλίας επί της Ισπανίας (VIDEOS)

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες, ωστόσο αυτό φάνηκε να επηρεάζει μόνο τους φιλοξενούμενους, καθώς στο 3ο λεπτό ο Λεονάρντο Μπονούτσι βρήκε με βαθιά μπαλιά τον Τσίρο Ιμόμπιλε κι εκείνος άνοιξε το σκορ, ενώ στο 10ο ο Σιμόνε Τζάτζα κέρδισε πέναλτι από τον Μπρούνο Μάρτινς Ίντι, ο οποίος αποβλήθηκε κι ο Ντανιέλε ντε Ρόσι ευστόχησε από την άσπρη βούλα.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου η Ολλανδία έχασε καλή ευκαιρία με τον Ρόμπιν φαν Πέρσι κι ο Γουέσλι Σνάιντερ αιφνιδίασε τον Σαλβατόρε Σιρίγκου με μακρινό σουτ, ωστόσο το 2-0 παρέμεινε μέχρι τέλους, σε ένα ματς που η Ιταλία είχε την κατοχή, αλλά και μόλις ένα σουτ προς την αντίπαλη εστία παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Με το δεξί στον πάγκο της Ιταλίας ο Κόντε, νίκη της Γαλλίας επί της Ισπανίας (VIDEOS)

Με γκολ του Λοΐκ Ρεμί στο 73ο λεπτό η ελλιπής Γαλλία επικράτησε 1-0 της Ισπανίας στο "Σταντ ντε Φρανς" κι έβαλε τέλος στην αρνητική παράδοση (από τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία προερχόταν η "φούρια ρόχα" κόντρα στους "τρικολόρ".

Απόντων των Τσάβι (αποσύρθηκε από την εθνική) και Αντρές Ινιέστα (τραυματίστηκε), οι φιλοξενούμενοι έκαναν πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή. Στο πρώτο δεκάλεπτο χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν, ενώ από εκείνο το σημείο κι έπειτα απείλησαν μόνο οι γηπεδούχοι.

Η ανωτερότητα της ομάδας του Ντιντιέ Ντεσάμπ πήρε μεγαλύτερη αξία, όταν μετά από τρομερή συνεργασία μεταξύ αρκετών παικτών, ο τελικός αποδέκτης της μπάλας (Ρεμί) παραβίασε την εστία του Νταβίντ ντε Χέα. Στο τελευταίο τέταρτο οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από τα γαλλικά καρέ, όμως έφυγαν ηττημένοι από το Παρίσι.

Σε ρυθμούς twitter

# O Τζίμι Ντουρμάζ του Ολυμπιακού αντικατέστησε τον Κιμ Σέλστρεμ στο 64ο λεπτό του αγώνα της Σουηδίας με την Εσθονία

# Ο Ντάνιελ Πράνιτς του Παναθηναϊκού παρακολούθησε από τον πάγκο τη φιλική αναμέτρηση της Κροατίας με την Κύπρο

Τα αποτελέσματα των φιλικών της ημέρας

Σλοβακία - Μάλτα 1-0

(43' Νέμετς)

Βοσνία - Λιχτενστάιν 3-0

(2', 14' Ιμπίσεβιτς, 24' Τζέκο)

Σουηδία - Εσθονία 2-0

(3', 24' Ιμπραχίμοβιτς)

Κροατία - Κύπρος 2-0

(18', 58' Μάντζουκιτς)

Βέλγιο - Αυστραλία 2-0

(18' Μέρτενς, 77' Βίτσελ)

Ιταλία - Ολλανδία 2-0

(3' Ιμόμπιλε, 10' πέν. Ντε Ρόσι)

Γαλλία - Ισπανία 1-0

(73' Ρεμί)

Videos από τα υπόλοιπα φιλικά της ημέρας

Κροατία - Κύπρος 2-0

Σουηδία - Εσθονία 2-0

Βοσνία - Λιχτενστάιν 3-0

Βέλγιο - Αυστραλία 2-0

Σλοβακία - Μάλτα 1-0

Διαβάστε ακόμη:

Γκολ με τακουνάκι για το ρεκόρ ο Ζλάταν (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK