Ξεκίνημα με 7άρα η Γιουνάιτεντ

Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε η Γιουνάιτεντ, η οποία στο πρώτο της φιλικό επί αμερικανικού εδάφους "φιλοδώρησε" τους Λος Άντζελες Γκάλαξι με 7 τέρματα. Από δύο γκολ οι Ρούνεϊ, Γιανγκ και Τζέιμς, ένα πέτυχε ο Γουέλμπεκ.

Ξεκίνημα με 7άρα η Γιουνάιτεντ
© AFP/GETTY IMAGES

Το ντεμπούτο του στον πάγκο της Γιουνάιτεντ έκανε τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/7) ο Λουίς Φαν Χάαλ, ο οποίος είδε την ομάδα του να διαλύει τους Λος Άντζελες Γκάλαξι με 7-0, στο πρώτο της φιλικό επί αμερικανικού εδάφους.

Ξεκίνημα με 7άρα η Γιουνάιτεντ

Μόλις δύο μέρες πριν την έναρξη του τουρνουά, International Champions Cup, που θα πραγματοποιηθεί στις ΗΠΑ με την παρουσία των Μίλαν, Ρόμα, Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι, Ολυμπιακού, Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ και φυσικά της Γιουνάιτεντ, η ομάδα του Φαν Χάαλ έδειξε με το "καλημέρα" τις άγριες διαθέσεις της.

Ξεκίνημα με 7άρα η Γιουνάιτεντ

Σε ένα κατάμεστο στάδιο από 86.000 φιλάθλους στην Καλιφόρνια, οι "κόκκινοι διάβολοι" φάνηκαν να θέλουν από νωρίς να "ξορκίσουν" τους δαίμονες τις περσινής χρονιάς και να δείξουν πως φέτος θα είναι η χρονιά τους. Ο Λουίς Φαν Χάαλ ξεκίνησε με σύστημα 3-4-3, σύστημα με το οποίο συνήθιζε να αγωνίζεται και η εθνική Ολλανδίας.

Ξεκίνημα με 7άρα η Γιουνάιτεντ

Μόλις στο 13ο λεπτό ο Γουέλμπεκ άνοιξε το σκορ, ενώ μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχαν μπει άλλα δύο τέρματα από τον Γουέιν Ρούνει. Στην πολύ καλή εικόνα της Γιουνάιτεντ συνέβαλε και η τρομερή απόδοση του Ισπανού, νέου αποκτήματος, Άντερ Ερέρα.

Ο νεαρός μοίραζε σωστά τη μπάλα, βοηθώντας την ομάδα του να διατηρήσει ένα πολύ καλό ρυθμό και να δημιουργεί συνεχώς φάσεις στην αντίπαλη εστία.

Ξεκίνημα με 7άρα η Γιουνάιτεντ

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Φαν Χάαλ άλλαξε όλη την ομάδα εκτός από τους Ερέρα και Φλέτσερ, οι οποίοι παρέμειναν στο γήπεδο. Ο νεαρός αριστερός μπακ, Ρις Τζέιμς σκόραρε 2 φορές δείχνοντας πως θα μπορέσει κι αυτός να δώσει λύσεις στην ομάδα του, ενώ ακόμη δύο γκολ πέτυχε ο Άσλεϊ Γιανγκ από ασίστ του Ερέρα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (α ημίχρονο): Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Τζόουνς, Έβανς, Βαλένσια, Φλέτσερ, Ερέρα, Σο, Μάτα, Γουέλμπεκ, Ρούνεϊ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (β ημίχρονο):Λίντεγκαρντ, Μ. Κιν, Φλέτσερ, Μπλάκετ, Ράφαελ, Κλέβερλι, Ερέρα, Τζέιμς, Καγκάουα, Νάνι, Γιανγκ.

Δείτε τα 7 γκολ της Γιουνάιτεντ κόντρα στους Λος Άντζελες Γκάλαξι:

News 24/7

24MEDIA NETWORK