Selfie με τον Μπαλοτέλι

Εκτός από την καταιγίδα, το φιλικό παιχνίδι Μίλαν-Μάντσεστερ Σίτι διακόπηκε προσωρινά και λόγω... selfie, όταν δύο οπαδοί των "ροσονέρι" εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και ζήτησαν από τον Μάριο Μπαλοτέλι μια φωτογραφία μαζί του.

Selfie με τον Μπαλοτέλι

Η μανία με τις selfies δεν φαίνεται να έχει τελειωμό. Νέα μόδα έχει γίνει τώρα η εισβολή οπαδών στους αγωνιστικούς χώρους προκειμένου να βγάλουν μια τέτοια φωτογραφία με τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές τους.

Μετά από τους Στεφάν ελ Σαραουί, Χάβι Μαρτίνεθ αλλά και τον Γιάννη Μανιάτη, ήταν η σειρά του Μάριο Μπαλοτέλι να δεχτεί την... επίθεση εισβολέων, που παρακαλούσαν για μια selfie μαζί του.

Ο "σούπερ Μάριο" δεν αρνήθηκε και πόζαρε μαζί με τους δύο οπαδούς των "ροσονέρι", διακόπτοντας προσωρινά τη φιλική αναμέτρηση μεταξύ Μίλαν και Μάντσεστερ Σίτι.

Καμία από τις δύο διακοπές ωστόσο, δεν ήταν αρκετή για να αφυπνίσει τους παίκτες της Μίλαν,η οποία για άλλο ένα παιχνίδι παρουσιάστηκε πολύ κατώτερη των περιστάσεων, γνωρίζοντας τη συντριβή με 5-1 από την πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Δείτε τις φωτογραφίες και το VIDEO της εισβολής:




Διαβάστε ακόμη:

Έκανε "ντου" για selfie (VIDEO)

"Selfie" με τον Μανιάτη

Σκόρπισε τη Μίλαν η Μάντσεστερ Σίτι (video)

News 24/7

24MEDIA NETWORK