Την επόμενη μέρα κοιτά ο Ιντζάγκι

Δεν στέκεται στο αποτέλεσμα του παιχνιδιού κόντρα στον Ολυμπιακό, ο τεχνικός της Μίλαν, Πίπο Ιντζάγκι. "Θα είμαστε άλλη ομάδα" τονίζει ο Ιταλός κόουτς για τα επόμενα παιχνίδια.

Την επόμενη μέρα κοιτά ο Ιντζάγκι

Ο Πίπο Ιντζάγκι τοποθετήθηκε μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στην Μίλαν και τον Ολυμπιακό, και την ήττα των "ροσονέρι" με 3-0. Αναλυτικά ο Ιταλός κόουτς δήλωσε:

"Οι διεθνείς μας έφτασαν τρεις μέρες πριν και δεν μπορούσαν να παίξουν. Έπρεπε να χρησιμοποιήσω τους Ντε Σίγλιο και Χόντα γιατί αριθμητικά ήμασταν λίγοι. Ήξερα τους κινδύνους που υπήρχαν, φτάσαμε εδώ μιάμιση μέρα πριν και δεν μπορούσαμε να κάνουμε προπόνηση. Γνωρίζαμε ότι (οι παίκτες του Ολυμπιακού) θα ήταν πιο μπροστά σε φυσική κατάσταση. Δεν θα κρίνω το αποτέλεσμα, πρέπει να κρίνω την εμφάνιση. Όταν θα είμαστε όλοι θα είμαστε διαφορετικοί ομάδα.

Μου άρεσε όμως, η διάθεση που έδειξαν όλοι. Δημιουργήσαμε λίγες ευκαιρίες. Δεν είμαστε τέλειοι, αλλά ας κοιτάξουμε μπροστά. Χθές είχαμε το ταξίδι όπου φτάσαμε στις δύο τα ξημερώματα μετά από ένα γεμάτο 24ωρο. Το σημαντικό σήμερα, ήταν να μην τραυματιζόταν κανείς. Ευτυχώς δεν συντρέχει ανησυχία για τον Σαπονάρα.

Είναι σημαντικό που συμμετέχουμε σε αυτό το τουρνουά γιατί αντιμετωπίζουμε ομάδες υψηλού επιπέδου και γιατί έχουμε πολλούς οπαδούς στην Αμερική. Βγάλαμε μερικούς καλούς συνδυασμούς, πρέπει να παίξουμε πιο ψηλά για να γίνονται τα overlaps από τις πτέρυγες, έτσι είναι το σύστημα. Κρατάμε τα θετικά, κοιτάμε να βελτιώσουμε τα αρνητικά και θα δείτε όλοι σας μια διαφορετική Μίλαν σύντομα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK