Μπάγερν και Λεβαντόβσκι "εκτέλεσαν" τη Μίλαν

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ και η Μπάγερν υπέταξε άνετα τη Μίλαν.

Μπάγερν και Λεβαντόβσκι "εκτέλεσαν" τη Μίλαν
Μπάγερν

Επίδειξη δύναμης πραγματοποίησε η Μπάγερν Μονάχου με αντίπαλο τη Μίλαν, επικρατώντας 3-0 στον ημιτελικό του "Audi Cup" στην "Άλιαντς Αρένα", με συνέπεια να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό (νίκησε νωρίτερα την Τότεναμ).

Οι Βαυαροί προηγήθηκαν με τον Χουάν Μπερνάτ και τη... βοήθεια του Κριστιάν Σαπάτα στο 24ο λεπτό και συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες με τον Πιερ Εμίλ Χιέιμπιεργκ και τον Αρτούρο Βιδάλ, που άρχισε βασικός και είχε δοκάρι.

Στο ημίχρονο, ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχασε την ψυχραιμία του και επιτέθηκε στον Νάιτζελ ντε Γιονγκ, διότι ο Ολλανδός μέσος της Μίλαν τραυμάτισε τον νεαρό Τζόσουα Κίμιχ σε ένα μαρκάρισμα στο 1ο μέρος.

Οι "ροσονέρι", που παρατάχθηκαν με τους Κάρλος Μπάκα και Λουίζ Αντριάνο ως επιθετικό δίδυμο και τον Κεϊσούκε Χόντα από πίσω τους, είχαν κάποιες καλές στιγμές στο 2ο ημίχρονο, αλλά δεν πέτυχαν κάτι περισσότερο.

Αντιθέτως, η Μπάγερν άρχισε να χάνει ευκαιρίες με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, μέχρι το 74', όταν ο Μάριο Γκέτσε πήρε ριμπάουντ σε προσπάθεια του Πολωνού κι έκανε το 2-0.

Έντεκα λεπτά αργότερα, ο Λεβαντόβσκι σημείωσε ένα καταπληκτικό τέρμα με μονοκόμματο σουτ, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Μπάγερν Μονάχου (3-4-2-1): Ούλραϊχ, Ραφίνια, Μπόατενγκ (46' Μπενατιά), Μπερνάτ, Λαμ (57' Αλόνσο), Ρόντε (87' Γκαουντίνο), Κίμιχ (21' Αλάμπα), Χιέιμπιεργκ (87' Γκριν), Βιδάλ (46' Μίλερ), Κόστα (46' Λεβαντόβσκι), Γκέτσε (79' Μπένκο)

Μίλαν (4-3-1-2): Λόπεθ, Ντε Σίλιο, Σαπάτα (65' Άλεξ), Έλι (75' Πόλι), Αντονέλι (75' Καλάμπρια), Μποναβεντούρα (75' Μεξές), Ντε Γιονγκ (75' Μοντολίβο), Μπερτολάτσι (75' Σούσο), Χόντα (75' Νιανγκ, 88' Τσέρτσι), Αντριάνο (75' Μάουρι), Μπάκα (75' Μάτρι)

Διαβάστε ακόμη

Ο Μπέιλ σκόραρε κόντρα στην Τότεναμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK