Ο Σαμπάολι δεν έχει ανάγκη Μέσι και Ιγκουαΐν. Έχει... Μερκάδο

Η εποχή Σαμπάολι στην Αργεντινή άρχισε με φιλική επικράτηση επί της Βραζιλίας στη Μελβούρνη. Το γκολ από τον... δικό του Μερκάδο! Ο Μέσι δεν βγαίνει ούτε σε φιλικό...

Ο Σαμπάολι δεν έχει ανάγκη Μέσι και Ιγκουαΐν. Έχει... Μερκάδο

Το ντεμπούτο του Χόρχε Σαμπάολι στον εθνικό πάγκο της Αργεντινής συνδυάστηκε με νίκη 1-0 επί της Βραζιλίας.

Το παράδοξο της υπόθεσης ότι το μοναδικό γκολ του φιλικού στη Μελβούρνη σημείωσε ο Γκαμπριέλ Μερκάδο. Ούτε ο Μέσι ούτε ο Ιγκουαΐν ούτε ο Ντιμπάλα και ο Ντι Μαρία, αλλά ο στόπερ Σεβίγια (παίκτης του νέου ομοσπονδιακού της "αλμπισελέστε"), ο οποίος ακολούθησε τη φάση και έσπρωξε ανενόχλητος την μπάλα στα δίχτυα.

Η Βραζιλία του Τίτε είχε δέκα σερί νίκες, σε επίσημα ή φιλικά. Έχασε γιατί στο δεύτερο ημίχρονο απέτυχε να σκοράρει. Κυρίως στη φάση του 62', όταν Ζεζούς και Ουίλιαν σημάδεψαν διαδοχικά τα δοκάρια. Σαν να είχαν βάλει στοίχημα...

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Βραζιλία: Ουέβερτον, Φάγκνερ (73' Ραφίνια), Τιάγκο Σίλβα, Ζιλ, Φελίπε Λουίς, Παουλίνιο (81' Ζουλιάνο), Φερναντίνιο, Αουγκούστο, Κοουτίνιο, Ουίλιαν, Γκαμπριέλ Ζεζούς (92' Τάισον)

Αργεντινή: Ρομέρο, Μαϊδάνα, Οταμέντι, Μερκάδο (75' Μαμάνα), Γκόμες (52' Ταγλιαφίκο), Μπάνεγα (81' Λανσίνι), Μπίγλια, Ντι Μαρία (69' Γουΐδο Ροντρίγκες), Ντιμπάλα, Μέσι, Ιγκουαΐν (46' Χ. Κορέα)

News 24/7

24MEDIA NETWORK