Αγωνία για τον τραυματισμό του Φορτούνη

Ο Κώστας Φορτούνης τραυματίστηκε στο 54ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης με την Μπεσίκτας και έγινε αναγκαστική αλλαγή, περνώντας εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο. Αγωνία για το μέγεθος του τραυματισμού του.

Αγωνία για τον τραυματισμό του Φορτούνη

Άτυχος στάθηκε ο Κώστας Φορτούνης στο φιλικό αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας, καθώς τραυματίστηκε στο 54ο λεπτό, ύστερα από διεκδίκηση της μπάλας με τον Ρικάρντο Κουαρέσμα.

Ο Έλληνας άσος έγινε αναγκαστική αλλαγή και στη θέση του πέρασε ο Νταβίντ Φουστέρ, ενώ υπάρχει έντονη ανησυχία επειδή ο διεθνής μεσοεπιθετικός πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο.

Για την ώρα δεν μπορεί υπάρξει κάποια ενημέρωση για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του, ωστόσο όπως είναι φυσικό έχει σημάνει συναγερμός στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Δείτε σε VIDEO την στιγμή του τραυματισμού:

 

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ