Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός 2-2

Μέσα σε μία πανηγυρική ατμόσφαιρα, ο Ερυθρός Αστέρας με τον Ολυμπιακό αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 στο "Μαρακανά", προσφέροντας κατά διαστήματα όμορφο θέαμα. Αρκετές δοκιμές από τον Μάρκο Σίλβα στο δεύτερο ημίχρονο.

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός 2-2
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η εικόνα του αγώνα

Παρά την... πανηγυρική ατμόσφαιρα στο "Μαρακανά" ελέω της φιέστας του Ερυθρού Αστερα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Σερβίας, ο Μάρκο Σίλβα δεν είχε όρεξη για πειραματισμούς. Ο Πορτογάλος τεχνικός παρέταξε την ενδεκάδα που, σε μεγάλο βαθμό, θα αγωνιζόταν κόντρα στην ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλο, με μοναδική αλλαγή τον τραυματία Μπράουν Ιντέγε.

Οι δύο πλευρές μπήκαν "μουδιασμένα" στην αναμέτρηση, αλλά όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι, με τη βοήθεια και του κόσμου, ανέβασαν την απόδοσή τους. Αποτέλεσμα, στο 35ο λεπτό να βρεθούν πολύ κοντά στο 1-0, όμως το σουτ του Αλεξάντρ Κατάι "τράνταξε" το δοκάρι του Ρομπερτο. Τελικά, ένα λεπτό αργότερα, ο Όρλαντιτς έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με πλασέ προ κενής εστίας, ύστερα από γύρισμα του Πέτκοβιτς. Όμως, η χαρά των γηπεδούχων κράτησε μόλις τρία λεπτά, καθώς στο 39' ο Ερνάνι έφερε το ματς στα ίσα με όμορφο πλασέ, μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Νταβίντ Φουστέρ.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Σίλβα προχώρησε σε έξι αλλαγές, με αποτέλεσμα να χρειαστεί λίγη ώρα έως ότου οι νεοεισελθόντες βρουν τα πατήματά τους. Τη συγκεκριμένη εξέλιξη εκμεταλλεύτηκαν οι "ερυθρόλευκοι" της Σερβίας, με τον Κατάι να παίρνει... ρεβάνς για το δοκάρι, βάζοντας εκ νέου σε θέση οδηγού την ομάδα του με υπέροχο πλασέ στο 53ο λεπτό. Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός βρήκε και πάλι άμεσα τη λύση, με τον Παϊτίμ Κασάμι να ισοφαρίζει με ωραία κεφαλιά στο 56'.

Μετά την ισοφάριση των Πειραιωτών, η αναμέτρηση απέκτησε μία "άγρια ομορφιά" με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και τις δύο ομάδες να χάνουν ανεπανάληπτες ευκαιρίες. Αποκορύφωμα, το δοκάρι του Τζίμι Ντουρμάζ στο 85ο λεπτό που δεν έδωσε την ευκαιρία στους "ερυθρόλευκους" να κάνουν την μεγάλη ανατροπή.

Δείτε το 1-0:

Δείτε το 1-1:

Δείτε το 2-1:

Δείτε το 2-2:

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ερυθρός Αστέρας: Κάχριμαν, Πέτκοβιτς, Λούκοβιτς, Λε Ταλέκ, Κατάι, Πλάβσιτς (66' Ρίστιτς), Γκλεν (85' Ράτσιτς), Σρνιτς (79' Γκάβριτς), Ρέντουλιτς, Λουίς Ιμπάνιεθ (88' Βιέρα), Όρλαντιτς.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο (46' Καπίνο), Σαλίνο (77 Τσιμίκας), Μποτία (79' Βούρος), Ντα Κόστα (46' Σιόβας), Μαζουακού (77' Μπουχαλάκης), Μιλιβόγεβιτς (46' Κασάμι), Καμπιάσο (62' Ζντιέλαρ), Φορτούνης (46' Ντομίνγκες), Φουστέρ (46' Πάρντο), Ερνάνι (63' Ντουρμάζ), Πουλίδο (46' Σεμπά).

To live της αναμέτρησης

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK