Σίλβα: "Θα πάρουμε παίκτες για να ενισχύσουμε την ομάδα"

Ο Μάρκο Σίλβα εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού στη φιλική αναμέτρηση με την Μπεσίκτας, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Φορτούνη, μίλησε για τον Εστέμπαν Καμπιάσο, ενώ "έπλεξε" το εγκώμιο του κόσμου.

Σίλβα: "Θα πάρουμε παίκτες για να ενισχύσουμε την ομάδα"
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 της Μπεσίκτας σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο προπονητής των "ερυθρόλευκων", Μάρκο Σίλβα, μίλησε για την εικόνα της ομάδας, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη, αλλά και στην μεταγραφή του Εστέμπαν Καμπιάσο, ενώ "έπλεξε" το εγκώμιο του κόσμου.

Αναλυτικά:

"Πιστεύω πως κάναμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Έχουμε ακόμα δύο εβδομάδες να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι".

Για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Φορτούνη: "Ακόμα δεν γνωρίζω τίποτα".

Για τον Εστέμπαν Καμπιάσο: "Είναι ένας ακόμα παίκτης στην ομάδα. Δεν έχω κάνει ιδιαίτερη αναφορά σε κανέναν κι ούτε τώρα θα κάνω. Μέχρι το τέλος θα πάρουμε ότι χρειαζόμαστε για να ενισχύσουμε την ομάδα".

Όσον αφορά τους φιλάθλους, τόνισε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ατμόσφαιρα. Ήταν ιδιαίτερα θερμή. Τους χρειαζόμαστε κι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και πιστεύω πως θα είναι ακόμα περισσότεροι".

Διαβάστε ακόμα:

Oλυμπιακός - Μπεσίκτας 2-1 (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK