Η Τζέιμσον ζητάει απεγνωσμένα εισιτήριο για το Γιουνάιτεντ-Μπαρτσελόνα

Η γνωστή πορνοστάρ, Τζένα Τζέιμσον, ζήτησε απεγνωσμένα ένα εισιτήριο για τη φιλική αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπαρτσελόνα, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter, προκαλώντας ποικίλα σχόλια.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η... απέλπιδα προσπάθεια της Τζένα Τζέιμσον να βρει ένα εισιτήριο για το φιλικό αγώνα μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μπαρτσελόνα στις ΗΠΑ.

Η γνωστή πορνοστάρ ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter μία φωτογραφία με την ανακοίνωση της διεξαγωγής της αναμέτρησης, ζητώντας παράλληλα τη βοήθεια των υπολοίπων χρηστών, προκειμένου έστω και την τελευταία στιγμή να βρεθεί το πολυπόθητο εισιτήριο.

"Προσπάθησα πολύ σκληρά για να βρω εισιτήριο για το συγκεκριμένο αγώνα", σχολίασε . Όπως είναι λογικό, τα σχόλια ποικίλουν, ενώ δεν υπάρχει αμφιβολία, πως έστω και... δύσκολα, ένα εισιτήριο θα βρέθηκε για χάρη της.

Δείτε το tweet:

Δείτε τις φωτογραφίες:

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα