Ο Ζλάταν "γράπωσε" από το σβέρκο τον Σίβοκ

Ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, κατά τη διάρκεια του φιλικού της Σουηδίας με την Τσεχία, να... γραπώνει από το σβέρκο τον αρχηγό των φιλοξενούμενων, Τόμας Σίβοκ. Δείτε τη PHOTO.

Ο Ζλάταν "γράπωσε" από το σβέρκο τον Σίβοκ
© GETTY IMAGES

Είναι γνωστό πως, πέρα από εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι κι ιδιαίτερα οξύθυμος χαρακτήρας. Μία... βόλτα στο Υουτube θα σας πείσει για του λόγου του αληθές.

Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν επιβεβαίωσε τη φήμη του στη φιλική αναμέτρηση της Σουηδίας με την Τσεχία στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Euro 2016. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο "Ίμπρα" έπιασε από το... σβέρκο τον αρχηγό των Τσέχων, Τόμας Σίβοκ, χωρίς ευτυχώς να ξεφύγει η κατάσταση.

Δείτε τη PHOTO:

Ο Ζλάταν "γράπωσε" από το σβέρκο τον Σίβοκ

Φαίνεται πως ο Ζλάταν είχε στο... στόχαστρο τον έμπειρο άσο, αφού λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, τον απέφυγε με άκομψο τρόπο. Μάλιστα, μετά τη λήξη του παιχνιδιού ο Σίβοκ αναφέρθηκε στο συμβάν προβαίνοντας σε αποκαλύψεις.

Δείτε το VIDEO:

"Δεν ήταν μόνο αυτό. Προσπάθησε να χτυπήσει με τον αγκώνα τον Κρέιτσι και τότε άρχισε να απειλεί πως άρχισε πόλεμος. Όμως αυτός είναι ο Ιμπραχίμοβιτς. Όσο περνούσε ο χρόνος δεν έτρεχε καθόλου, αλλά και πάλι φαινόταν πόσο σπουδαίος παίκτης είναι", ήταν τα λόγια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Πάρτι" της Γερμανίας κόντρα στην Ιταλία, ανατροπή η Ολλανδία

News 24/7

24MEDIA NETWORK