Με Βραζιλιάνο τερματοφύλακα η αποστολή της Ρωσίας

Ο Λεονίντ Σλούτσκι άρχισε την κλήση... νατουραλιζέ Ρώσων με βλέμμα στο Μουντιάλ...

Με Βραζιλιάνο τερματοφύλακα η αποστολή της Ρωσίας
Γκιλιέρμε-Λοκομοτίβ @KOMMERSANT PHOTO

Ο Λεονίντ Σλούτσκι έκανε την έκπληξη, καλώντας έναν... Βραζιλιάνο τερματοφύλακα με ρωσική υπηκοότητα στην αποστολή της εθνικής ομάδας για τα φιλικά με Λιθουανία και Γαλλία.

Ο 30χρονος Γκιλιέρμε αγωνίζεται στη Λοκομοτίβ Μόσχας από το 2007 και πιθανόν να πάρει τη θέση του Γιούρι Λοντίγκιν ως το νο 2 πίσω από τον Ίγκορ Ακινφέεβ.

Εκτός του Γκιλιέρμε, ο αμυντικός μέσος της Σάλκε με ρίζες από Γερμανία και Ουκρανία, Ρόμαν Νόισταντερ, έχει ενημερώσει ότι δεν θα αγωνιστεί για τα "πάντσερ" και περιμένει κλήση του Σλούτσκι, ενώ και ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μάριο Φερνάντες, ενδέχεται να αγωνιστεί με το ρωσικό εθνόσημο.

Στην αποστολή επιστρέφει και ο αρχισκόρερ της εθνικής ομάδας, ο 33χρονος Αλεκσάντρ Κερζακόβ, ο οποίος αναγεννήθηκε μετά από τον δανεισμό του στη Ζυρίχη από τη Ζενίτ το καλοκαίρι.

Η Ρωσία υποδέχεται τη Μόσχα στις 26 Μαρτίου σε φιλικό αγώνα και ταξιδεύει στο Παρίσι για να αγωνιστεί με την εθνική Γαλλίας τρεις ημέρες αργότερα.

Η αποστολή της Ρωσίας

Τερματοφύλακες

Ίγκορ Ακινφέεβ (ΤΣΣΚΑ), Γιούρι Λοντίγκιν (Ζενίτ), Στάνισλαβ Κρίτσιουκ (Κράσνονταρ), Γκιλιέρμε (Λοκομοτίβ)

Αμυντικοί

Βασίλι Μπερεζούτσκι (ΤΣΣΚΑ), Αλεκσέι Μπερεζούτσκι (ΤΣΣΚΑ), Σεργκέι Ιγκνασέβιτς (ΤΣΣΚΑ), Γιούρι Ζιρκόβ (Ζενίτ), Ίγκορ Σμολνικόβ (Ζενίτ), Ντμίτρι Τορμπίνσκι (Κράσνονταρ), Ντμίτρι Κομπάροβ (Σπαρτάκ), Όλεγκ Κούζμιν (Ρούμπιν)

Μέσοι

Ντένις Γκουσακόβ (Σπαρτάκ), Ίγκορ Ντενίσοβ (Ντιναμό), Αλεκσέι Ιόνοβ (Ντιναμό), Αλεκσάντρ Γκολόβιν (ΤΣΣΚΑ), Άλαν Τζαγκόεβ (ΤΣΣΚΑ), Ρομάν Σιροκόβ (ΤΣΣΚΑ), Όλεγκ Ιβάνοβ (Τέρεκ), Ίλια Μακσίμοβ (Άνζι), Πάβελ Μαμάεβ (Κράσνονταρ), Αλεκσάντρ Σαμέντοβ (Λοκομοτίβ), Ντμίτρι Ταράσοβ (Λοκομοτίβ), Όλεγκ Σατόβ (Ζενίτ), Άρτουρ Γιουσούποβ (Ζενίτ)

Επιθετικοί

Αρτέμ Τζιούμπα (Ζενίτ), Αλεκσάντρ Κοκόριν (Ζενίτ), Αλεκσάντρ Κερζακόβ (Ζυρίχη), Φεντόρ Σμολόβ (Κράσνονταρ)

News 24/7

24MEDIA NETWORK