Ριζικές αλλαγές στην ενδεκάδα της Ισπανίας

Με πολλά νέα πρόσωπα αναμένεται να παρατάξει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ισπανίας, ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, στο σπουδαίο φιλικό κόντρα στην Ολλανδία το βράδυ της Τρίτης (31/3).

Ριζικές αλλαγές στην ενδεκάδα της Ισπανίας

Ο Ισπανός τεχνικός έχει την δυνατότητα να "πειραματιστεί" όσον αφορά τα πλάνα του για την ενδεκάδα. Συγκριτικά μάλιστα με το παιχνίδι της προηγούμενης Παρασκευής για τα προκριματικά του Euro 2016 (σ.σ. κέρδισε 1-0 την Ουκρανία με τέρμα του Μοράτα), οι αλλαγές θα είναι πολλές.

Η πιθανή λοιπόν σύνθεση αναμένεται είναι: Ντε Χέα, Καρβαχάλ, Αλμπιόλ, Μπαρτρά, Μπερνάτ, Μάριο Σουάρεζ, Φάμπρεγκας, Καθόρλα, Πέδρο, Χουανμί και Βιτόλο. Οι Χουάνμι (Μάλαγα) και Βιτόλο (Σεβίλλη) θα ντεμπουτάρουν μάλιστα με τα χρώματα της "Φούρια Ρόχα", απέναντι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα, όπως είναι η Ολλανδία.

Στα του παιχνιδιού, ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε κράτησε χαμηλούς τους τόνους και τόνισε πως δεν ζητάει εκδίκηση για την ταπεινωτική ήττα με 5-1, στο προηγούμενο ραντεβού των δύο ομάδων στο Παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας: "Δεν διψάω για εκδίκηση. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να είμαστε ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK